damen Eagles spiller ganske bra volleyball på den viktigste tiden av året. Og å tro at de cruiset til seier i denne kampen uten to viktige seniorer, Nicole Terfloth og Aubrie Johnson. klasse forrige uke mens Johnson fikk en forstuet tommelen i en turnering over helgen.

Butikker I Norge Som Selger Canada Goose

De Upperman Bees vil være vert for Region 4 AA-turnering på tirsdag og Notre Dame får spille disse Lady Bees i åpningskampen på 4:30 (CST). Signal Mountain vil da stå overfor Central Magnet og de to vinnerne vil spille for mesterskapet.

damen Eagles hadde slått Notre Dame to ganger i den ordinære sesongen, og begge ganger kampene var mye nærmere enn dette siste.

Til vanlig observatør, ble Signal Mountain sparken opp og klar til å spille mens Notre Dame kunne ha brydd seg mindre. Volleyball er en momentum sport og de fleste lagene virkelig bli begeistret med hvert punkt som er scoret. Det var rett og slett ikke tilfelle som Lady irsk var der i person, men ikke mentalt eller følelsesmessig.

Og resultatene viste det.

En treffer feil ved Signal Mountain tillatt Notre Dame ett poeng før en blokk fra Maia Rackel clinched kampen for at Lady Eagles.

Men på en dag når poengene kom lett, damen Eagles egentlig ikke trenger disse sentrale aktører for å lykkes.

The Signal Mountain volleyball lag er å ha en av sine beste sesonger noensinne, og de har lagt til sin lange liste over prestasjonene i høst torsdag kveld når de pisket Notre Dame for District 7 AA turneringen mesterskapet.

Butikker I Norge Som Selger Canada Goose

'Vi spiller i regionen neste uke, så vi må bare riste dagens kamp av og omgruppere,' sa hun etter å ha tapt i Signal Mountain for tredje gang denne høsten.

En kill fra Olivia Powers skiftet ledelsen tilbake til Signal side og Notre Dame aldri førte igjen i at åpningssettet. Mackenzie Lewis hadde et par i ess blant syv servicepunkter som en 14 10 føre mer enn doblet til 21 10. En annen kill fra Hansen ga Lady Eagles ledelsen 1 0.

Så i det tredje settet, Notre Dame spilt ganske bra i starten og hadde ledelsen en 8 7 før Elaine Redman gikk til servicelinje og i utgangspunktet endte kampen ved å spille inn 17 rette poeng.

damen Eagles er nå 40 8 etter torsdagens 25 11, 25 12 og 25 9 seier over Lady irsk.

Den tidlige delen av det andre settet var igjen ganske nær som Poengsummen ble bundet seks ganger i de første 14 poeng. Back to back ess fra Mildenberger ga Notre Dame ledelsen en 6 4. En kill fra Notre Dame Jazzmyn Watkins bundet stillingen ved 7 7 før Kate Barry registrert sju rette servicepunkter og det fikk aldri noe nærmere.

Signal Mountain vinner fjerde strake 7

Butikker I Norge Som Selger Canada Goose

'Vi er langt ikke spilte vår beste kamp som våre hoder ikke var i spillet og pasningsspillet var ikke bra. Dette er en erfaren gruppe og de vet hva som skal gjøres, men det gjør vondt meg til å se dem spille som de gjorde i kveld. Vi bare slags gikk gjennom bevegelser, 'Moore lagt.

'Men vi hadde en plan og var i stand til å utføre den. Vi gjorde en god jobb med å ta vare på virksomheten, og det er alltid en god dag når vi vinner,' la hun til.

Et par i ess fra Ally Mildenberger ga Notre Dame en tidlig 4 3 ledelse i første sett og en kill fra Claire VanderWerf gjort det fem fire for de besøkende. En treffer feil Butikker I Norge Som Selger Canada Goose av damen Eagles gjorde det seks fire, men en kill fra Cora Hansen og en treffer feil ved Lady irske knyttede poengsummen.

Rackel hadde ni drap, åtte graver og syv blokker for å lede vinnerne mens Sidney Lapinski hadde ni utgravinger. Barry var også en positiv bidragsyter med ni graver og ni assists.

Watkins hadde fire dreper for Notre Dame mens Sarah Desai hadde 11 assists og Mildenberger sju graver og fire ess.

Notre Dame trener Robin Moore åpenbart ikke var veldig fornøyd med måten hennes team spilt, men hun klarte å se den lyse siden da alt var sagt og gjort.

'Det beste av alt var at jeg ikke trengte å kalle en timeout. Vi fikk til å sortere av en ustø start, men vi var i stand til å omgruppere og jeg trodde vi spilte ganske bra. Notre Dame har blitt en av våre største rivaler i volleyball og jeg får alltid nervøs når vi spiller.