På den annen side er det helt annerledes med gjess.

For de som fortsatt insisterer på å fôre vannfugler, er forslaget om at de kaste ut sprukket eller hele korn. Det høye proteininnholdet i mais er perfekt for varme og energiproduksjon trengs av ender og gjess på denne tiden av året.

1 januar, 1984by CHARLES H. NEHF, Ring Chronicle

Flere og flere golfbaner ber Pennsylvania Spill kommisjonen å felle sine overdreven gjess. Dette er fugler som forblir her i sommer. Når dette er gjort, fuglene er vinge klippet og utgitt på Middle Creek Waterfowl Management Area på Libanon Lancaster grensen. Minst fuglene er midlertidig hindret fra å fly tilbake til der de ble fanget.

En lekkasje i en oljeledning ført til Lehigh-elven, storm kloakk forurensning til Jordan Creek, veien dressing utlekking inn i Schwaben, en sideelv til Øvre Lille Lehigh, og et drivstoff oljesøl i Cedar Creek få alles oppmerksomhet før skaden er korrigert. I de fleste tilfeller er årsaken er funnet, korreksjoner er gjort, og finstoffer er betalt.

Til nå har City of Allentown vært mest heldig i at skitt generert av overflod av gjess og ender har blitt spylt gjennom innsjøen. Var det ikke slik, botulisme, den fryktede dødelig sykdom til vannfugler, vil automatisk ta sin langsomme og naturlig toll.

Den Canada Gjess er ganske

gi noen alvorlige tanke på dette!

Birds fanget på denne tiden av året kan ikke vinge klippet. De må være mobile, slik at hvis tung snø dekke sine vinter beiteområde de kan i det minste flytte sørover.

Hundrevis, noen ganger over tusen, grasiøs Canada gjess svømme på Lake Muhlenberg og Trexler Park. Deres sjenerøse ekskreter, kjent bare altfor godt på mange av de velholdte golfbaner i det sørøstlige Pennsylvania, er deponert i Cedar Creek hver dag. Husk at dette er omtrent to miles over filtreringsanlegg eller inntak av byens vannforsyning fra Little Lehigh på 14. og Lawrence gater.

I øyeblikket er det en begrenset mengde gås skyting i og rundt Allentown. Fylkes lander er tilgjengelige, og noen av de mindre gårder har vært utleid, men det totale drepe fugler er nominell. Til tider er det så mange som 15 000 gjess blant Lake Muhlenberg, Trexler Park og Dorney Park. Det ville være absolutt ingen skade på de store flokkene hvis minst 20 prosent, eller 3.000 fugler, ble hentet av kontrollert jakt.

Skyting bare to dager i uken ville tillate en rimelig beskjæring av lokale gjess og ikke skremme dem altfor dårlig fra å komme tilbake igjen og igjen.

Den tiden av året for den tyngre konsentrasjon av gjess er også på vår side. Den største familien gruppering av gjess på begge parkene er i høst og vintermånedene. Kjølig og kaldt vær ikke egner seg til inkubasjon av bakterier.

Levende fangst og overføring av store fugler.. . En edel tanke, men som ønsker flere gjess? Det synes de fleste alle andre med en tilflukt parken har det samme problemet som Allentown.

Brød Canada Goose Billige Hybridge Lite Jacket Nettbutikk og foreldet bakevarer har få energiproduserende næringsstoffer for ender og gjess. Overdreven brød og foreldet bakevarer, ikke spist av panhandling fugler, gjør en ideell tabell for rottene som beveger seg i når de lærer av de gratis utklipp.

Det er minst tre store jordbruksdrift som gir de store fôrbrettet for gjess og ender som flyr frem og tilbake i Allentown parker. Hver ville egner seg ideelt til en kontrollert skyting operasjon.

Riktig planlagt og styrt, ville slike ordninger gir ikke bare utvidet gås skyteanlegg for lokale idrettsutøvere som nå går ned til Delaware og Maryland, men også velkommen penger for eierne av den begrunnelse for å betale sin skatt.

Den mest hellige fugl ved Lake Muhlenberg og Trexler Park er Canada Goose. Selvfølgelig er det fint å se de majestetiske gjess av tusenvis på begge offentlige parker, men har du noen gang virkelig tenkt på den alvorlige forurensningsproblem de presenterer for City of Allen vannforsyning?

De som drikke flaskevann har ingenting å frykte. Men svært mange mennesker i vårt samfunn ikke har råd til den luksusen. Naturligvis er byens apotek konstant overvåking vår vannforsyning, men bare vurdere denne formen for forurensning neste gang du tar en drink av Allen vann.

Felt Sport: Den Canada Gjess er pen, men.. .

Canada Goose Billige Hybridge Lite Jacket Nettbutikk

Her er noen tanker om å hjelpe kontroll overbefolkning av gjess og deres forurensing:

Umiddelbar eliminering av fôring brød og foreldet bakevarer til ender og gjess. Gjennom årene byparken tjenestemenn har forsøkt å motvirke fôring, men til liten nytte. Folk som tror det er hyggelig å mate de store fuglene i parken har ignorert forslag i det siste.

Voksen gjess har en fantastisk følelse av retning, slik at hvis de ble fanget lokalt og tatt 50 til 100 miles fra Allentown de ville være tilbake allerede neste dag.

Kontrollert gås skyting på de større jordbruksdrift like nord og øst for Allentown. De som har fulgt matvanene til de Canada gjess og ender som hver dag tar tilflukt på Lake Muhlenberg og Trexler Park har lært at fuglene flyr ut for å sanke korn i de store høstes mais og soyabønner felt nord og øst for Catasauqua, samt som i de store felt øst for Orefield mot Ruchsville og Mickleys.

Hvis slike planer overflaten lokalt de ville ha et bestemt seg tre ganger fordel: (1) legge til en annen utendørs sport i vår bakgård; (2) en ekstra inntekt for grunneier; og (3) bidra til å redusere de lokale konsentrerte bestander av Canada gjess og ender som flokker seg fasilitetene våre lokale parker.