demonstranter strømmer til Legislature å protestere regjeringens politikk

Nesten 1000 demonstranter fra 'Albertans First' gruppen var på Li grunnlag over middagstid tirsdag hevder den fremste er ikke å beskytte arbeidere i olje- og gassindustrien, spesielt de som er ute av arbeid.

Bedriftseier Dustin Baker sa en karbonskatt ville skade den nederste linjen i sitt lille hjem d virksomhet.

'For transport av alle mine forsyninger kommer, så jeg kommer til å betale mye mer for mine produkter, og Canada Goose Billige Snow Mantra Nettbutikk mindre penger i lomma,' sier Baker.

'Det er over 100.000 mennesker uten arbeid i Alberta, har jeg vært ute av arbeid for nesten et år, de fleste av mine venner er,' William Noga, som sier han har vært arbeidsledig i åtte måneder, sa.

Farmers var også på hånden, voicing sin motstand mot den kontroversielle Bill 6 en gård sikkerhet lovforslag som utløste protester i slutten av november.

Gruppen bak protesten sa disse problemene er en del av et større problem, og de føler at deres tanker er ikke å bli hørt av regjeringspartiet.

som Premier Rachel Notley lagt ut provinsens plan for den kommende vårsesjonen, var det en helt annen scene utenfor hundrevis av demonstranter samlet seg for å begjære en folkeavstemning om politikken de tror ikke på det beste for Albertans.

Canada Goose Billige Snow Mantra Nettbutikk

'Hvordan kunne jeg ikke tror mine stemmer ble ikke hørt? Når alle valg viser vi ønsker ikke lov, og ennå er det fortsatt blir innført,' George Clark med Albertans Først sa.

Organisasjonen har en underskriftskampanje som inneholder mer enn 160.000 underskrifter, og de planlegger å levere den til den fremste, i håp om at Carbon Skatt og Bill 6 vil bli satt til en folkeavstemning.

En rekke saker var på front og senter i protest, inkludert en karbonskatt.

'Vi trenger ikke å bli vedtatt lover, trenger vi vår frihet og vi må øke vår familie slik vi ønsker,' Christine Laramee, en bonde fra St. Vincent, sa Alberta.