Canada Goose Calgary I Oslo

Kanskje du har så mye penger at du ikke kan bruke det hele, kanskje du ikke engang vet verdien av en dollar fordi du ikke jobbe for det, eller du var en svært overbetalte profesjonell som ser ut til å tenke penger vokser på trær. Det er mange elever som Canada Goose Calgary I Oslo ikke er kjent med en fremmed by eller land, har vi ikke mollycoddle dem, ved å bygge 30 millioner dollar spesielle bygninger, og betaler for mye for 'eldste' for å gi dem mot til å møte sine motstandere i verden. Jeg hadde ikke sparke barna mine ut for å møte verden, de forlot fordi de var klar til å møte verden med de verdiene jeg hadde innebygd i sine karakterer og personligheter. Ingen klynking, eller spesielle bygninger, og heller ikke skattelettelser, eller regjeringen velferd, bare en solid sett av verdier, og svette. Så ikke fortell meg å hoste opp penger for whiners og moaners, fordi jeg har gjort mye hoste opp i det siste, og jeg får hes. Disse barna (ja, anser jeg en 18 år gammel som kommer hit for første gang fra et sted der de ikke engang har et trafikklys 'a kid') kunne oss hver litt hjelp med å tilpasse seg en helt annen kultur med ingen foreldreveiledning. Hoste opp litt penger på forhånd for å få dem på rett vei sparer oss MILLIONER i trygdeutbetalinger senere. Store bildet tid her, folk!

Disse studentene er voksne, så hvorfor er det nødvendig å kjæle dem på universitetet? Hvis de trenger spesiell behandling, kanskje de ikke er modne nok for det. Denne tilnærmingen gjør disse elevene ingen tjenester, fordi det kommer til å være problematisk for dem å tilpasse seg den virkelige verden etter at de forlater universitetet.

Studentsenteret 'som å komme hjem'

Det er en trist og uakseptabel situasjon som tilsynelatende LU er tenkt å skille sine studenter. Det kommer bakover i stedet for fremover i rase relasjoner ved denne institusjonen for høyere utdanning.

LU president Brian Stevenson 'Dette er svært viktig, spesielt for studenter fra Nord-samfunn som når de ankommer de trenger kulturelt sensitive plass, en trygg plass hvor de kan være med eldste og andre studenter.'

'Mercier forklarte han Målet med senteret var å skape et trygt sted for studenter å komme og lære.'

Så LU er ikke en trygg plass å lære eller være sammen med andre på det nåværende tidspunkt for opprinnelig studenter? Sjokkerende!