'Hun er vakker, og jeg elsket henne hat,' sa en barnefødsel blomster.

Dronningen og prins Philip senere vert en hagefest på Rideau Hall, hvorav 500 inviterte personer ble invitert til å delta. Gjestene spiste på braisert bøffel skulder og hummer krokett fish and chips blant andre delikatesser.

Barn i kø for å presentere dronningen med blomster som 84 år gamle stats forlot bygningen.

Hennes Majestet har et publikum med Venstres leder Michael Ignatieff på fredag, og vil besøke Winnipeg, Waterloo, Ont., og Toronto i løpet av den kongelige tour, som brytes opp 6. juli.

Dronningen sparket henne 22. besøk til Canada på tirsdag, og fortalte kanadiere hun var glad for å være 'hjemme'. Hundrevis av godt wishers trosset regnvær å være vitne til begynnelsen av det kongelige besøket, og for å se Queen anmeldelse av en flotilje av kystvaktskip og krigsskip, til minne den kanadiske marinen sin hundreårsmarkeringen.

'Jeg føler meg litt overveldet akkurat nå,' en godt wisher i mengden sa. 'Jeg håper at på hennes walkabout på vei ut vil hun innom og si hei.'

kongeparet vil forbli i Ottawa for Canada Day. Dronningen vil gi en adresse på Parliament Hill på middag på torsdag som er forventet å hjelpe trekke tusenvis mer til feiringen.

Her Majesty ble ledsaget av sin mann, 89 år gamle prins Philip. The Royal par turnert Canadian Museum of Nature, som nylig ble restaurert, og dronningen avduket en plakett dedikere et tårn kjent som The Queens 'Lantern.

Canada Goose Expedition Pris Xbox

Canada Goose Expedition Pris Xbox

En folkemengde på flere tusen mennesker jublet da dronningen kom i Ottawa for første gang på 13 år, der hun besøkte en art museum og avduket en statue av kanadisk jazz stor Oscar Peterson.

Dronningens ankomst i Ottawa trekker tusenvis

'Disse turene er veldig viktig å minne kanadiere sitt statsoverhode er dronningen av Canada, og for å demonstrere synlig båndene mellom kronen og folket,' sa Rafal Heydel Mankoo, redaktør av Burkes Peerage Gentry.

Utøvere på at arrangementet vil inkludere Bare Naked Ladies, Quebec sanger Isabelle Boulay og Newfoundland Indie rock gruppe Hey Rosetta!

'Kongefamilien har en Canada Goose Expedition Pris Xbox dyp og varig kjærlighet for dette landet,' sa han til CTV News Channel. 'De har besøkt Canada mer enn noe annet land i Samveldet.'

'Jeg har øvd meg curtsey,' la hun til.

Hennes Majestet deretter flyttet til National Arts Centre å avduke en statue av jazzlegenden Oscar Peterson, for å møte Peterson enke, Kelly og datteren Celine, og å høre Montreal Jubel Gospel Choir synger sin 'Hymn to Freedom'.

Canada Goose Expedition Pris Xbox

Hennes Majestet også besøkte generalguvernøren bolig og holdt publikum med statsminister Stephen Harper.