2. Cross denne gangbroen og ta skarpt til venstre. Her er det faktiske området av slaget ved Wakefield og under mitt besøk var det snø og kaldt som på dagen for skrap.

Canada Goose Forhandler I Norge Bilder

Canada Goose Forhandler I Norge Bilder

En høyresving fører til broen over materen kanalen nevnt i punkt 2. Cross dette og bære rett gjennom husene for å nå feltet banen og gå tilbake til Sandal Castle parkeringsplass.

passere gjennom en gate og følg en åpenbar gangsti. Ned bratt og passerer gjennom et boligfelt til en åpenbart signert bro over en mater kanalen som fører til elven Calder.

Canada Goose Forhandler I Norge Bilder

3. Til høyre er en omfattende innsjø som er en integrert del av Pugney s Country Park.

Bortsett fra slaget ved Wakefield, slottet var i begivenhetenes borgerkrigene på 1640-tallet, Cromwell bestilte 'slighting' eller ødeleggelse av Sandal etter sin seier, men i nyere

Sikten var blitt verre til tross for svært gunstig værmelding.

år slottet har blitt restaurert.

som er ideell for piknik.

Det er en parkeringsplass, betale og vise på Sandal Castle. Det er et informasjonssenter (01924 370211) og forfriskninger er tilgjengelig, men det finnes også plasser i skjermede steder

Det er mange Calders, og dette er ikke overraskende siden navnet betyr bare en rask bevegelse kald elv. På dagen i mitt siste besøk ordet kaldt var veldig mye et understatement.

Parken har blitt utviklet fra de blinker opprettet som et resultat av et Canada Goose Forhandler I Norge Bilder århundre med omfattende kullgruvedrift.

Sandal Castle spasertur fra Lancashire Telegraph

De subsidences har nå oversvømmet og gir en utmerket fugletitting området, spesielt om vinteren. Min liste over observasjoner inkludert Pochard, toppand and, Canada Goose, knoppsvane og stor crested4. Pass nær en miniatyr jernbane, mye elsket av barn i alle aldre, og sporet feier bort til høyre. Passere gjennom en omfattende parkeringsplass.

Dette var en skikkelig kontrast fra dagen i mitt siste besøk, som var sommeren 2006.