Canada Goose Jakke Dame Xs

Ikke overraskende Canada Goose Jakke Dame Xs forslagene hadde noen lesere gol. Hvor ble måke, spurte, vurderer du ikke kan finne en fast food parkeringsplass i landet som ikke er full av dem. Hvorfor ikke kalkun gribb, en annen lurte på, gitt hvordan HST er å snu skattebetalere i veien drepe. En annen foreslo den sanne nasjonale 'fugl', gitt den nåværende tilstanden i trafikk oppførsel i landet, bør være langfingeren.

Først var det nasjonalsangen, som statsministeren selv antydet kan kopiere redigert og ryddet opp litt for fremtidig intern og internasjonal forbruk. Det, selvfølgelig, gikk ingensteds ingen overraskelse, egentlig, gitt at det hadde blitt sunget, og mumlet, med slike velbehag rekord 14 ganger i Vancouver og Whistler.

Kanskje det var all internasjonal oppmerksomhet, det meste av det gode, fra de vellykkede vinterlekene som fikk folk tenker at hvis Canada ble virkelig kommer til sin rett da var det noen symbolske saker som ikke var helt opp til bunnen.

Likevel Ignatieff kan ha lansert noe utilsiktet tilbake hit i praktfull heter Witless Bay når han uttalte det tid for nye symboler.

Forslaget fikk ikke fly i motsetning til de tusenvis av oransje nebb fugler som sverme om dette rullende båt som mekaniske fugler, deres elastikk såret så stramt som et PMO talsperson og kanskje det er like bra, med tanke på mengden av ekskrementer som ville ha blitt lagret rundt Parliament Hill de siste årene.

Du trenger både å forstå hvordan et land som viste 143 på torsdag kan fortsatt være så besatt av sin hudfarge.

Den kanadiske Raptor Conservancy stått frem med en anmodning om at Canada slutt nevne nasjonalfugl. En online publikasjon kalt The Mark deltar i med en konkurranse ber leserne til å stemme på en av fem fugler: kråke, den røde tailed hauk, Canada Goose, trompetist svane og islom.

reinen (Boyden valg) var litt bemerkelsesverdig gitt dagens lidenskap for symbolsk endring som ser ut til å ha grepet landet herfra i Witless Bay hele veien til Stanley Park eller skal vi nå sayChange er velkommen og nødvendig i dette landet, men ikke overalt. Beveren, for eksempel, har allerede kontor, takket være Sean O'Sullivan 1975 private medlem regning: 'An Act å gi for anerkjennelse av Beaver (Castor canadensis) som et symbol på suverenitet Canada.'

Det er også dette varig myte der ute som mannlige bever, under stress, vil bite av sine egne testikler.

Canada Goose Jakke Dame Xs

Men da det virket som vil inn på det lov å improving 'The New Canada' gjennom sine ulike symboler.

Kanskje det var denne kommentaren som Ignatieff siktet til da, bare timer senere, han roste dronningen for hennes 'fantastisk sans for humor og en følelse av det absurde.'

Siden den gang, har jakten gått manisk.

At beveren holdt sine egne mot slike populære oppkomlingene som isbjørnen (verdens miljøhensyn) og

Så velsigne Globe lesere for å holde seg med luft i magen, seksuell forvirring og mulig selv lemlestelse når det kunne ha gått med kjendisbjørnen fra Coca Cola annonser.

Hvor ironisk at dronning Elizabeth II vil prise Canada denne siste uken for å ha 'vokst og modnet mens resterende tro mot sin historie, sin egenart og sine verdier.'

The Globe and Mail selv kjørte en undersøkelse komplett med kjendis plasser fra slike

Det er, på den annen side, vitenskapelig bevis for at en svært mange hann bever har blitt funnet å ha en livmor. Science hevder også at bever dammer er en av naturens største produsenter av klimagasser.

Beveren har sin plusses land tuftet på trading pelsen, prydet det første stempel, på baksiden av nikkel, men det bærer også litt av bagasje, ikke minst som er det faktum at det er en gnager.

Fugler og bever

Etter den tid Canada Day rullet rundt, det virket alle tenkelige symbol var nå på bordet.

Joseph Boyden og

Hayley Wickenheiser å ha lesere nevne landslaget (1972 Team Canada vant, litt av en rett arm til Saskatchewan Roughriders, som har lenge blitt kalt 'Canadas Team'), en nasjonal uniform (den Tuque kom inn først, uten en selv nominere Stanfield lange undertøy), en nasjonal rett (poutine tok det, som det skal), et nasjonalt anlegg (sukker lønn, ikke engang funnet i vest, klemt den allestedsnærværende løvetann, som kom en fjern fjerde), og en nasjonal dyr (bever).