Clintons politiske tilnærmelser komme som Sanders ser ut til å være i nærheten av å støtte hennes kandidatur.

Clinton har gjentatt sin støtte til en 'public option' for statene til å sette opp sin egen helseforsikring plan for å konkurrere mot private forsikringsselskaper. Sanders var instrumental i forbifarten lovgivning som ville tillate det.

Kunngjøringen lørdag var en klar gest mot Sanders, som kjørte en sterk hovedkampanjen mot Clinton og har holdt tilbake fra å godkjenne hennes kandidatur som partiets konvensjonen nærmer.

Clintons kampanje har annonsert en stopp i New Hampshire på tirsdag, men ikke si om Sanders også ville delta.

Clintons kampanje bemerket at Sanders hadde fremmet doble pengene for primærhelsetjenesten på føderalt kvalifiserte helsestasjoner. Penger til disse sentrene ble økt under Affordable Care Act, en innsats ledet av Vermont senator.

Sanders fortalte reportere at de to kampanjer 'kommer nærmere og nærmere hverandre i å prøve å løse de store Canada Goose Jakke London Zoo problemer mot dette landet.' Han la til: 'Vi vil ha mer å si, tror jeg, i svært nær fremtid.'

To demokrater med kunnskap om Sanders 'planer fortalte The Associated Press at Sanders var slutt i å tilby sin offentlige godkjenning av Clinton.

Canada Goose Jakke London Zoo

Clintons helseprioriteringer har fokusert på capping ut av lommen kostnader for reseptbelagte legemidler og gi skattefradrag for familier står overfor høye medisinske kostnader.

Ifølge Clinton-kampanjen, ville hennes forslag tjene penger for disse sentrene permanente og utvide det med $ 40 milliard i løpet av de neste 10 årene. Hennes kampanje sa at pengene ville være obligatorisk og ikke gjenstand for årlig bevilgning. Forslaget vil mer enn doble pengene for sentrene, som i dag får $ 3.6 milliarder årlig.

Dette tiltaket ble sett på som et svar på Sanders 'oppfordring til gratis undervisning på alle offentlige høyskoler og universiteter, en idé populær blant de unge velgerne som strømmet til sine møter.

Clintons kampanje sier forslaget er en del av hennes plan om å gi universelle helsetjenester dekning i USA. Presumptive demokratiske presidentkandidaten også er stadfester sin støtte til et offentlig alternativ forsikring plan og for å utvide Medicaid ved å la folk alder 55 år og eldre melde deg på.

I en uttalelse, Clinton sa: 'Vi har mer arbeid å gjøre for å fullføre vår lange kamp for å gi universell, kvalitet, rimelige helsetjenester for alle i Amerika.'

Begge støttet en offentlig forsikring alternativ på nasjonalt nivå, men motstand fra moderate demokrater hindret at forslaget fra å bli inkludert i helse overhaling lov.

ORLANDO, Fla. I et annet nikk til primære rival Bernie Sanders, er Hillary Clinton foreslår å øke føderale penger for samfunnet helsestasjoner og skisserte tiltak for å utvide tilgangen til helsetjenester i hele landet.

Clinton og Sanders ofte kranglet helsetjenester under primærvalg. Sanders aksjonert på en 'Medicare for alle' plan som ville ha gitt universell dekning. Clinton sa at det ville undergrave president Barack Obamas helserett, stole for mye på GOP guvernører og åpne en omstridt debatt med republikanerne i Kongressen.

Sanders, i en konferansesamtale etter at Clintons kampanje kunngjøring, sa hennes forslag »vil redde liv' og 'lette lidelse» og representerte «et viktig skritt videre i å utvide helsevesenet i USA og utvide helseforsikring og helsevesenet adgang til titalls millioner av amerikanere. '

Sanders søker fortsatt plattform endringer

Helse Forslaget følger på Clintons siste utlysningen av nye måter å takle college kostnader, inkludert en plan som sikrer familier med årlige inntekter opp til $ 125 000 betaler ingen skolepenger ved i statlige offentlige høyskoler og universiteter.