reservoarer eller innsjøer opprettes når elver eller bekker er beslaglagt kan gi levelig vann for fisk, men de kan ikke ha den type gyting Canada Goose Jakke Mænd Fake Legitimasjon habitat som tillater at visse typer fisk til å reprodusere. I slike tilfeller er strømpe garantert å opprettholde fisket.

Først vil komme gjedde, etterfulgt av et par uker senere etter walleye, med andre arter blandet.

På den annen side, kan høy vannstand stimulere et fiskeri. Oversvømmet vegetasjon er ideell gyting habitat for gjedde og gul abbor og er også et gjemmested for liten fisk av andre ønskelige arter, for eksempel daler eller bass. I det siste tiåret har vi sett dette høyt vann fenomenet påvirke dusinvis av innsjøer naturlige og menneskeskapte over hele staten.

Men naturlige faktorer, som for eksempel tørre forhold, ofte begrense naturlig reproduksjon, særlig i reservoarer der vannstanden kan endre mer dramatisk enn i naturlig vann. Hva kan være bra gyting habitat ett år kan være flere fot fra vannkanten året etter.

I farvann der naturlig reproduksjon skjer på en konsistent basis, er strømpe vanligvis ikke nødvendig.

Starter i slutten av mai, State Game and Fish instituttets luftet fisk strømpe trailere er på veien nesten nonstop i flere uker, og leverer årets avling av klekkeriet hevet gjedde og walleye yngel til innsjøer og elver rundt North Dakota.

For innsjøer hvor vilt og fisk prøver å etablere en ny fiskebestanden, mulighet for offentlig tilgang er også en viktig faktor.

Canada Goose Jakke Mænd Fake Legitimasjon

I år blir ca 152 farvann planlagt å motta walleye settefisk og en annen 44 eller så får gjedde. Fish and Wildlife Service, som driver to føderale settefiskanlegg i Nord-Dakota, har evnen til lager millioner av fisk i staten, i en perfekt verden som ikke ville være nødvendig.

Men siden North Dakota ikke har nesten antall dype, naturlige fiskevann som sine østlige naboer, mange av dagens fiskemuligheter eksisterer bare på grunn av periodisk strømpe og rekordhøy vann skaper nye innsjøer. Og det er en ganske veldefinert plan for å oppnå dette.

Hamstret settefisk vokse til å bli morgendagens store fangsten

Poenget er, fisk strømpe er ikke alltid nødvendig, men noen North Dakota innsjøer ville ha begrenset eller ingen fiskebestander uten Game and Fish instituttets omfattende strømpe program. Og akkurat nå er den slags vanvittige tiden av året når alt kommer sammen.

Canada Goose Jakke Mænd Fake Legitimasjon

Det er en nesten overveldende oppgave, vurderer tilstanden har omtrent dobbelt så mange innsjøer som holder fiskebestander og dobbelt så mange innsjøer på strømpe listen som det gjorde for 20 år siden.

'Vi har nå klarer ca 420 vann og 391,000 dekar, unntatt elven Missouri System' Jerry Weigel, vilt og fisk produksjon og utvikling veileder sa. 'I de siste fem årene alene, har vi lager mer enn 48 millioner walleye yngel i staten, i tillegg til laks, ørret, gjedde, bass og panfish.'

Stocking har en oppskrift og det innebærer flere faktorer, inkludert vanndybde, kjemi og klarhet, bunnstruktur, vegetasjon, tilgjengelig fôr og andre fiskearter til stede. Planer tar også hensyn til ting som våren avrenning og forbi winterkill problemer.