Generelt Catalyst (snapchat, Airbnb) og Forerunner Ventures (Warby Parker, Birchbox) setter pengene sine i Outdoor Voices. neste år, tredobling sin murstein og mørtel nordamerikanske tilstedeværelse.

Det har kommet Canada Goose Jakke New York Zip til å omfatte clichd mamma i yoga gir ved skoleporten, tenåringer og 20 somethings i leggings i stedet for jeans ganske mye overalt, og overfloden av high end sweatsuits kasjmir, fløyel eller slitte på fly.

Canada Goose Jakke New York Zip

Først, selv matchende mote utøve utstyr kan gjøre noen mennesker føler seg mer. vel, koordinert, det bare gjorde meg føles som en stor faker, fordi min vanlige treningen fallback er en gammel T-skjorte og svarte leggings, jo bedre å telegrafere til andre min amatørstatus, og det faktum at jeg prøver å tenke på hva jeg jeg gjør, ikke hvordan jeg ser ut (som jeg vet er fortsatt tenker på hvordan jeg ser ut, i en omvendt snobbete måte, men det er uunngåelig).

Montage Ventures og Winklevoss Capital Management (ja, de av Bitcoin og 'Social Network' berømmelse) er blant investorene i athleisure e Tailer Carbon38, som åpnet i november 2013 og som har vært så vellykket at gründerne Katie Johnson og Caroline Gogolak introduserer sin egen proprietære athleisure kleskolleksjon i desember.

Tar noen av forvirring ut av denne moten trend

Snarere er athleisure om en viss sartorial verdisystem som setter komfort og funksjonalitet, slik det uttrykkes i trening klær, på samme nivå som stil, og som kommuniserer til resten av verden at du plasserer helse og velvære på samme nivå i ditt eget liv. Som sier at de beste kvalitetene av treningsklær det er kroppen klar, men ikke sammentrekkende, det er vaskbart, det er nonwrinkle, det er som pyjamas du kan bære ut av huset er kvaliteter som kan og bør oversette til klare til bruk.

Sist søndag, ser mer enn 50.000 mennesker fra mer enn 100 land hamre seg vei gjennom New York City Marathon, eller hva som kan være mer presist å kalle verdens største Legging Show, jeg kunne ikke hjelpe, men lurer.

Men på mange måter, det virker, jo mer vi bruker athleisure, jo mer forvirret vi er om hva det betyr.

Tross alt, leggings er ground zero for begrepet 'athleisure', som vokste ut av tilbøyelighet for kvinner (først og fremst, men ikke bare) å bære sine stretchy, tights som trening plagg langt utover rammen av treningsstudioet.

Og andre, og viktigere, den største misforståelsen fra min side, så vel som mange andre, om hele athleisure trenden er at det innebærer klær du trene i, og deretter fortsette å bære. Det gjør ikke.

Athleisure er nå så utbredt at det er grunn for inkludering i neste oppdatering av Merriam Webster ordbok. (De spore sin første bruk til 1976.)

Canada Goose Jakke New York Zip

For ikke å nevne en cavernous neopren pose som kan brukes for toting gym utstyr, men var så lett det var enda mer effektivt for toting rapportering utstyr (notatbøker, penner, ulike digitale enheter). Og hva det lærte meg var todelt.

Det har blitt stadig omfavnet av designere, som innfører athleisure linjer (Tory Burch har Tory Sport, Derek Lam, 10C Athleta, Cynthia Rowley, Cynthia Rowley Fitness); e tailers (Net en Porter opprettet Net en Sporter, en ny ledd på sin side, i 2014), og venture kapitalister.