Corvatsch er en kort busstur nedover dalen fra enten en del av St. Moritz med ski og snowboard for alle nivåer, fra nybegynner milde stier i lavere høyder til lange, raske mellom løyper på de øvre skråningene. Utfordrende bratte utforkjøringer, både på og utenfor piste, holde eksperter lykkelig. på de lengste flombelyste bakker i Sveits tre miles i lengde.

Ved tidligere besøk til St. Moritz, når snøen var knappe jeg kjørt Corvatsch som sine bakker er på et høyere nivå, derav bedre snø. Den har til og med en isbre med året snødekke.

'Vi bemerket som et skisted, men 40 prosent av våre vinter besøkende ikke ski, '' PR direktør St. Moritz har fortalt meg på et tidligere besøk.

Tilbake ned på lavere nivåer, testet vi vår kompetanse på svart løype, Olympia. Mens vi navigert kulekjøring, snowboarder i gruppen skotske av Snow Park med sine halv rør og hopp. Når snøen faller, St. Moritz tilbyr også mange off piste terreng.

Og for den ultimate spenningen, er det den berømte bob løp, slår en mil lang is kanal slicing 19 heve hår ned fjellet til landsbyen Celerina. Du kan se lagene praksis som de flyr ved 85 miles per time eller betale for å få en guidet rase av din egen. Kjøringen var en del av 1928 og Vinter-OL 1948.

Swiss Swank og super bakkene

'St. Moritz har alltid hatt et rykte som en rik og elegant resort, og det tiltrekker seg den slags folk, men det er ikke dyrere enn andre sveitsiske feriestedet, '' sier skiinstruktør og guide.' Sakte unge mennesker begynner for å realisere dette. ''

Vi syklet taubanen til den høyeste toppen, Piz Nair på 10.000 fot. En lang sti fører ned bak fjellet. Men, det var i skyggen når vi har valgt dette eventyret, og vi fant ski skuffende.

Det virker som mange, svøpt i pels, liker å henge ut på disse elegante fjellet restauranter. Vi så mange champagneflasker. Mange av lånetakerne slapper av i saueskinn dekket stoler snakket russisk. Moritz er delt inn i to deler: St. Moritz Bad, den opprinnelige spasenter av mineralkilder som nå er en klynge av høye stiger, og St., den viktigste byen med swish hoteller og butikker. De to er omtrent en mil fra hverandre.

Flere alternativer

Vår leder favoritt lunsj spot er Chesa Chantarella på Salastrains, en trendy italiensk spisested med solterrasse. Maten var bra, men det ble toppet av folk ser på.

Vi fulgte ham i halsbrekkende fart ned rød løper fra Munt da San Murezzan.

Langrennsløpere glir over noen 100 miles med preparerte løyper som går fra byen, mange rundt områdets spektakulære fjellvann. Engadin Ski Marathon med noen 12.000 deltakere er planlagt til 8. mars.

St. Moritzersee, byens frossen innsjø, og tilbyr en bonanza av vinteren action, inkludert hesteveddeløp, polo, golf, en langrenn løp og cricket på is. Den fremste hendelsen, Carter Polo World Cup, finner sted 29 januar 1 februar.

Heiser fra Corvatsch lenke til nabo Furtschellas, et mindre område med mer middels og ekspert terreng.

Bakkene er også første sats 200 miles betjenes av 60 heiser med terreng for alle ferdighetsnivåer. Topp det hele med mye sol: St. Moritz skryte av at den soler seg i den gylne stråler 322 dager i året.

Fjellene tilbyr fire skiområder, men Corviglia og Corvatsch er favoritter. Fra St. Moritz Dorf, tøffer et fjell tog til en mellomstasjon og bakkene i Corviglia hvor vi skied. Derfra vil du finne en rekke løyper i alle retninger, samt Piz Nair taubanen. Fra St. Moritz Bad, stiger en taubane til Signal stolheis. Selv de stolheiser på St. Moritz er førsteklasses mange høy hastighet, til fire passasjerer med deksler trekke ned i tilfelle av ekstrem kulde eller snø. Bakkene fra Canada Goose Jakke Norge Quiz Signal koble til de som stråler fra Corviglia hub.

På Bernina Lagalb, transporterer en enkelt kabel bil både skiløpere og snowboardere til toppen av Piz Lagalb der den beryktede Tour La Rosa starter, en off piste eventyr ned umerkede stier. For ikke så modig, er det to lange preparerte mellomliggende stier og en avansert løp. Den andre delen, Bernina Diavolezza, er et brelandskap for de med middels og ekspert ferdigheter.

Jeg har vært her flere ganger, både sommer og vinter. Under mitt siste besøk, jeg bodde hos venner i Soglio, en liten burg i fjellene ca 45 minutters kjøring fra byen. Vår vert, en sveitsisk fotograf som bor i New York, men har et andre hjem i Soglio, kjenner bakkene godt.

For ekstreme eventyr, vurdere ski off piste med en profesjonell fjellfører. Kostnaden for Freeride Package (285 sveitsiske franc, ca $ 245) inkluderer leie av freeride ski. Moritz er mer enn nedoverbakke ski og folk ser på.

Hvis publikum komme til deg, hodet ut av byen. Den Pontressina / Diavolezza området består av to deler begge ca en halv times busstur fra St. Moritz.

Canada Goose Jakke Norge Quiz

ST. Moritz, Sveits Fem stjerners hotell, designerbutikker, haute cuisine, elegante kafeer og nydelig utsikt lokker filmstjerner, kongelige og velstående jet settere til St. Moritz. Noen 19000 private jetfly lander på flyplassen hvert år., Og er faste på Kongens Club byens 'i '' kjendis tilholdssted.