Så du ønsker å være varm i vinter. og du har hørt parkas er Canada Goose Jakke Stavanger varmt selv i arktiske temperaturer. men hva er en parka? Opprinnelig parkas hadde blitt slitt av inuittene og andre arktiske folkeslag. Det vanlige parka layout er faktisk 'en genser modell ytterplagg bygget fra reinskinn å ha en pels fôr rundt panseret'. Oppfatningen er at hvis dyr kunne forbli varm, kan mennesker ta på deres skinn og forblir varmt også, selv i trolig de mest ugjestmilde forhold.

Så, det er det våre prime 5 arktiske parka jakker. Vi virkelig liker disse jakkene og det er derfor du ser dem omtalt her. Når du bor nordpå, pakke opp inne i Canada Goose Expedition Parka. Hvis du er en skiier, ta en titt på Columbia Whirlibird. Hvis militær modell er for å dekke dine behov grip M 51 Fishtail Parka. Ladies, kan du holde din silhuett i en slank passende sovepose alle vinteren lang med Patagonia Downtown Loft Down Parka!

COLUMBIA WHIRLIBIRD Parka. Denne jakken er faktisk et skall design, ingen pels trimmet hette, en mye strammere passende stil og design. Mens det ikke nødvendigvis virke som den klassiske arktiske parka, er denne jakken ingen spøk. De Columbia Whirlibird Parka evner en 100% Nylon Ultra Kontakt Shell, Fôr: 57% resirkulert polyester, 43% Polyester Mesh, 100% Polyester Chamois Touch Tricot, 100% Nylon, som har en 100% Polyester Microtex Lite liner. Produsert for ski, kan dette være den beste pulver jakke.

M 51 Fishtail Parka. Army situasjon parka jakke. Fishtail Parka har 2 foran klaff lommer, snøring i midjen og nederst, snapper opp tilbake igjen klaff med knapp vattert polyester liner, messing glidelås inngang med snap storm klaff og en hette med snøring. For under $ 100, kan du ikke gjøre mye mye bedre.

PATAGONIA DOWNTOWN LOFT NED Parka. Kvinner, hvis du trenger å virkelig føle at du er iført en slim fit sovepose denne vintersesongen, er dette parka jakke for deg. Med 800 bæreevne premium europeisk gåsedun, de satiny polyester ytre skall belyser snø og holder kjølig frysninger ut. Selv om Patagonia Downtown Loft Down Parka er varm og stilig, det er ikke vanntett mot underkjølt regn, så tenk over hva du trenger før du velger denne.

Om meg Caleb M. Fraser Jeg er en jui jitsu svart belte og trene med MMA jagerfly over hele landet. I fjor var jeg i Minnesota ved død Clutch jobbe med Brock Lesnar. Man det blir kaldt der oppe i Minnesota! Guttene snudde meg mot Canada Goose Expedition Parka Jackets. Inntil da jeg ikke engang vet hva en Parka Jacket. Jeg ble forelsket i denne jakken! Dyrt, men du vet det er verdt det hver gang gradestokken treffer 20c.

Det kan være litt forvirrende å navigere bredt spekter av parka jakker som har vedtatt navnet 'parka'. Parka har blitt adoptert av firmaer som Nord Encounter og Bugaboo (og andre) til hovedsak bety 'super varm lår lengde jakke med hette!'. Likevel, hvis det er en sann parka du ønsker, det blir ikke noe mye bedre enn Canada Goose Expedition Parka, en av de beste plagg du noensinne vil eie. Å vokse opp i Canada, og har holdt ut hundrevis av minus tretti grader vinteren dager, er det rett og slett ingen annen jakke jeg ville ønske hengende i skapet mitt for kalde dager.

Den moderne parka jakken er basert på en tid æret design, testet og utprøvd på isbreene i Arktis innfødte nordlige folk, og perfeksjonert for antarktiske ekspedisjoner for å holde forskere varm i ufattelig kalde temperaturer. Den parka jakken er den fasjonable versjon av den opprinnelige inuittene pull ideell for å holde den kalde frysninger ut, uansett hvor kaldt det blir i vinter.

NORTH FACE McMurdo Parka. Vel produsert og ekstremt varme fra våre venner i Nord-avtale med. McMurdo Parka funksjoner midje og hem cinch ledninger, intern media lomme, avtagbar fuskepels trim, dunfylt isolasjon, pustende, vanntett.

Den fasjonable parka jakken er bygget fra syntetiske ressurser og glidelåser opp inngangen for nedleggelse. Dunfylt parkas er for tiden normen, men syntetisk fyll kan også være utrolig varm og mer dyrevennlig for deg veganere der ute. I utgangspunktet har parka jakke stil forble det samme sammen med unntak av klikklås, sammen med bruk av pustende, rask veke vanntett ytre materialer. Inuittene i dag nå nesten aldri don den klassiske villrein huden parkas i favør av den moderne ekvivalent.

Canada Goose Parka. Vår en foreslått arktisk parka jakke. Bare det varmeste plagget du noen gang kan ha. Duck dunfylt, som har en nylon fôr. Arctic tech skall med DWR finish. Leveres med levetid begrenset garanti.

Canada Goose Jakke Stavanger

Så, hva gjete parkas jakker anbefaler vi? Og som outfitters gjøre det aller beste kvalitet arktiske parkas? Her er en liste over de fem beste parkas jakker:

Den Varmest Vinterjakker