Som Canada aldrende befolkning vokser og etterspørselen etter langsiktig omsorg anlegg stiger, sier ekspertene årsaken bak avviket må tas opp.

'De er ikke trivielle tall,' sier Dr. Peter Tanuseputro, en forsker bak studien. 'Hvis det er slik at vi kan komme til bunns i dette og rette den, vi potensielt kan være å forebygge mange sykehusinnleggelser og potensielt mange dødsfall.'

Pensjonister i private sykehjem mer sannsynlig å dø i løpet av 6 måneder

Canada Goose Jakke Svalbard Traduction

En forsker antyder det kan ha å gjøre med de ansatte til senior-forhold.

'De kan ikke stå opp og gå ut og si:' Jeg kommer til et annet sted, 'McGregor fortalte CTV News. 'Det er velferd for de svakeste medlemmene av vårt samfunn.'

Tallene er spesielt gjelder for Ontario, der nesten 60 prosent av seniorenes anlegg er privatdrevne.

Canada Goose Jakke Svalbard Traduction

'Selv om vi får sykere og mer skrøpelige eldre (mennesker) kommer inn i våre hjem, kvalitetsindikatorene viser at vi er å stabilisere og forbedre i områder', sier Candace Chartier, administrerende direktør i Ontario Long Term Care Association.

Forskjellen Canada Goose Jakke Svalbard Traduction i tallene setter spørsmålstegn hvorfor både langsiktig omsorg anlegg får samme tilskudd fra den provinsielle regjeringen, og hvor begge må oppfylle de samme retningslinjer for omsorg.

'Mye av forskningen finner at for profitt anlegg faktisk ansette færre ansatte. Man kan ikke hjelpe, men spør [hvis det er] fordi flere ansatte påvirker bunnlinjen,' sier Dr. Margaret McGregor, en familie lege og forsker ved University of British Columbia.

Canada Goose Jakke Svalbard Traduction

En fersk undersøkelse utført av Institute for Clinical evaluerende Sciences (ICES) fant at for profitt seniorenes boliger har en 16 prosent høyere dødelighet for seniorer innen seks måneder etter ankomst, og at det er en 33 prosent større sannsynlighet for at de? ll ende opp på sykehuset.

Men sammenligninger mellom de to typer anlegg er urettferdig, ifølge byrået som representerer både privat og ikke for profitt boliger i Ontario.

Pensjonister som bor i private sykehjem er mer sannsynlig å dø innen seks måneder etter sitt opphold enn de som bor i non profit fasiliteter, har en gruppe forskere funnet.

Hun legger til at for seniorer opplever sub standard behandling, å finne en løsning kan være utfordrende.