Selv om vi var rettet mot bass, hadde vi et kort møte med en 40 tommers musky i en av de bakre bukter. Terry hadde kastet en jig og craw i ca 3 fot vann, og musky oppslukt agn. Etter ett hopp og løp mot en dock pæling, fisken bit gjennom linjen og svømte av.

Gjennom årene lærte han som flekker har det varmeste vannet om våren. De kan være det opplagte, som grunne bukter med sørlige eksponeringer. Eller de kan være nettsteder med fjærer eller andre i strømmer som, i hvert fall etter isen ut, er varmere enn de største innsjø vann.

Den svarte crappie befolkningen var også i utmerket tilstand.

Vi fortsatte å lete etter varmt, grunt vann og nye ugress. Selv om vi prøvde en rekke myk plast, inkludert sprø ormer, øgler produsert nesten alle hook ups.

Terry favoritt matlaging referansen er særlig egnet på denne tiden av året.

Okauchee Et par dunete Canada Goose unger padlet over det rolige vannet i Okauchee Lake, stopper jevnlig for å ta en matbit av en vannflate.

Canada Goose Jakke Sverige Wiki

Våren fiske er et spørsmål om grad

Innsjøen er fylt med ca 2500 muskies hvert år, og har en 'awesome' størrelse struktur, sa Ben Heussner, Department of Natural Resources fiskeribiolog.

Etter et minutt av og tilbake, fisken var Boat. Terry plukket kroken fra fisken leppe og sluppet den kjekke 3 egg fylt kvinnelig tilbake i sjøen.

Bassen var i en pre gyte modus.

motsetning senere på året da mange av de største bass vil holde henhold dokker, Terry sa som vannet varmer om våren den beste handling er funnet bort fra menneskeskapte struktur.

Okauchee Lake dekker 1.187 dekar. Men for vårt formål mandag fange bass vi redusert innsjøen til ca 25.

Kort tid etter Terry slapp den første fisken, en 17 tommers bass traff en øgle jeg hadde kastet inn et grunt flat. Et minutt senere, Terry fanget en annen.

En DNR vurdering tidligere i år fant en gjennomsnittlig musky størrelse i den lave 40-tommers rekkevidde, Heussner sa, og mange bass mellom 18 og 20 inches.

'Denne tiden av året, kan et par grader gjør en verden av forskjell', sier Terry.

Canada Goose Jakke Sverige Wiki

Canada Goose Jakke Sverige Wiki

Temperatur er en kritisk faktor for alle ting i naturen, inkludert fisk aktivitet.

Okauchee er den største av en håndfull av innsjøer skapt av en demning i Oconomowoc River. Med dypt vann, et mangfoldig fisk samfunnet og en rekke struktur, har Okauchee lenge vært et yndet reisemål for området sportsfiskere.

Nøkkelen var å 'polere mosen' med agn. Oversettelse: dra det aldri så sakte over bunnen.

Mayflies klekket og Canada Goose Jakke Sverige Wiki flagret i den lyse morgensolen. På land ble syriner avrunding i blomst.

Den største innsjøen hadde overflatevann temperaturer i midten av 50-tallet. Dens grunne bukter var ca 5 grader varmere. Siden bassen var begynt å iscenesette nær varmere, grunne områder i forkant av rogn, det er der vi brukte vår tid.

Terry, 39, vokste opp i et hus på Okauchee kjeden. Vannet var og er hans lekeplass.

Gitt forholdene og relativt kjølig vann vi registrert en gjennomsnittlig overflatetemperatur på 59 grader i buktene vi prøvde en rekke langsomme presentasjoner med myk plast agn.

Vi motored å stille bukter og fisket i selskap med stokkand ender og arbeid mannskaper å sette i havna.