Så jeg sendte profesjonelle fotografier jeg hadde tatt av Tanoa for adoring slektninger siste jule til flere modellbyråer.

Jeg visste et par andre mødre som hadde sendt bilder til barn modellbyråer i håp om å sette litt penger til side for fremtidig kjøretimer eller universitet avgifter en ivrig forklarte hvordan hun hadde blitt fortalt datteren kunne regelmessig tjene opp til 200 per dag .

mye mer.

Etter en to timers reise til et studio i Nord-London, kom vi til en scene av fullstendig kaos, med 20 foreldre og barn fylt i et lite rom. Ungene varierte fra nydelig å være ærlig gjennomsnittet. Men ingen av dem så nervøs, som var mer enn kan sies for de livredde foreldre.

den 'buyout' avgift en betaling for fulle rettigheter til bildene eller film

Jeg var sikker på at med Tanoa sin mopp av tykt hår, store brune øyne og smittende smil selv når han var bare noen uker gamle, andre kvinner ville stoppe meg i gata å utbryte i løpet av hans utseende han hadde det som trengtes for å gjøre det.

Gebyrene hver etat lønn varierer, men

Men, mens jeg aldri hørt fra Mothercare igjen, jeg gir ikke opp så lett. Jeg søkte til Bonnie Betty, et mindre byrå, der Tanoa ble akseptert innen en uke eller så, og ble bedt om å betale 60 for sine detaljer for å bli lagt ut på deres hjemmeside.

Scallywags betale en medlemsavgift på 20 i måneden så lenge vi holdt med etaten, mens Bizzykidz ba om en engangsbetaling på 140, eller tre månedlige utbetalinger på 50. I tillegg har begge etater sa de ville ta kommisjon, som strekker fra 20 prosent til 37,5 prosent, avhengig av jobben.

Canada Goose Jakke Uten Pels Utrecht

løpet av uker, ble vi sendt til en London casting for Similac, som gjør baby formel. Vi syntes å ha truffet jackpot da, en Canada Goose Jakke Uten Pels Utrecht dag etter støping, ble vi informert om at Tanoa hadde vært 'penciled i' for jobben. En e-post bekreftet at vi skulle få 84 en time, i minst to timer, og at den valgte babyen ville få en ekstra buyout gebyr på 960.

som vanligvis er rundt halvparten av den opprinnelige dagens valutakurs, men kan være en

Dette kom som litt av en overraskelse. Men jeg var så oppblåst av mors stolthet at jeg satte mine bekymringer til side og betalt de nødvendige summene. Seks uker senere, var jeg mer overlykkelig for å motta en e-post som sier Aggie hadde blitt valgt til å delta på en Mothercare casting.

dag. For TV-reklame er det rundt 150-350 per dag. Så er det

Min fantasi løp straks bort med meg som jeg avbildet sønnen min vakre ansikt pryder formel melkekartonger, supermarked hoardings og i TV bleie reklame. Men før Tanoa hadde selv vært på casting, ble jeg fortalt at jeg måtte betale en forhånd gebyr.

Hver mor mener deres barn er det vakreste barnet i verden, og jeg er absolutt ikke noe unntak. Som var grunnen, da min sønn Tanoa var seks måneder gammel, jeg bestemte meg for å dyppe sine bittesmå tær inn i verden av barnet modellering.

for fotografisk arbeid er det i gjennomsnitt rundt 60 en time, eller inntil 300

Rachel var så stolt da hennes baby ble valgt til å være en modell

Scallywags og Bizzykidz er to av Storbritannias største og mest etablerte byråer, med kunder, inkludert Mothercare, Boden og Pampers, så jeg var ekstatisk da begge etater akseptert Tanoa innen en dag eller så av min søknad.

Tydelig Tanoa ble nødt til å konkurrere med babyer fra andre etater for det, men jeg var klar for kamp. Når dagen av innspillingen gikk opp i april, sørget jeg for min sønn så hans beste, så stylet mitt eget hår, sette på full sminke og kledd i en elegant antrekk. Jeg følte det var dommens dag for meg også.

Jeg følte meg litt slukøret som jeg regnet med at jeg hadde nettopp tilbrakt 60 på tog fares og gitt fem timer av min tid til å ha fotografier tatt av Tanoa med syke dribbling ned sin front.

Embarrassingly, som assistent ropte ut Tanoa nummer, kastet han opp melken jeg bare matet ham. Jeg var fortsatt opptatt apologizing og tørke syk fra hans ansikt som vi ble ledet foran kameraet. En rekke '73' ble sittende fast under haken som fungerte som en påminnelse om hvor slank sine sjanser til å få konserten var kameraet blinket og på mindre enn et minutt Tanoa ble gjort.

Vi ankom studio i Sør-London for å finne leker, mat, en lekeplass og en privat sykepleier i tilfelle noen av babyene ble syk. Det eneste som mangler var en stol med Tanoa navn på ryggen og sin egen trailer: Jeg begynte å føle seg svimmel med spenning.

Canada Goose Jakke Uten Pels Utrecht

Da jeg ble introdusert for tre andre mødre og deres babyer på shoot, smilte vi og kurret på hverandres små rivaler. 'Har han ikke fått vakre øyne? Jeg fortalte. Jeg svarer med: 'Jøss, se, han har to foran tenner '. Tanoa var sliten da vi ble kalt til studio, men utrolig, det øyeblikket pærer begynte å blinke og fotografen kalte ham, ble han en fnisende liten entertainer som ikke kunne få nok av kameraet.