Politiet ba om publikums hjelp til å identifisere de to mennene og ba om vitner til å dele sine beretninger om hva som hadde skjedd i og rundt klubben. De har også spurt hvem som helst med bilder eller video fra ethvert punkt i natt for å dele opptakene med politiet.

En av dem ble antatt å være relatert til scenen inne i nattklubben og ble beskrevet som en svart mann mellom 25 til 26 år, om lag seks fot i høyde med en frisk buzz cut, iført en lys lilla mannskap hals genser med en fargerik design på forsiden og mørke blå jeans.

Klubben sa det hadde også 10 væpnede Toronto politimenn på betalt plikt som en del av sikkerhets detalj.

Canada Goose Jakker Tønsberg

Inne i nattklubben, fant politiet en mann som døde etter å ha blitt skutt på en utendørs terrasse.

TORONTO To personer er døde og tre andre er på sykehus etter en overnatting skyting som begynte inne i en fullpakket Toronto nattklubb hosting den offisielle nachspiel av rapperen Drake årlige OVO Fest.

annen mann og en kvinne ble funnet skadd med skuddskader på klubben, mens en tredje mann ble funnet med et skuddsår flere blokker nord for åstedet etter at han flagget ned en ambulanse, opplyser politiet.

Nattklubben var vertskap for den offisielle OVO Fest nachspiel med Toronto rapper Drake.

Den andre mannen, som var knyttet til åstedet nord for klubben, ble beskrevet som en brun mann med en tynn kroppsbygning, i alderen 24 til 28 år, ca 5 10, iført en gul og burgunder pledd knapp opp skjorta.

Som offiserer var rushing inn i klubben der de møtte en 'knuse mennesker' flykter fra scenen, ble en annen serie skudd hørt fra et område nord for åstedet, opplyser politiet.

I en uttalelse, Muzik sa det hadde '73 profesjonelt trente' sikkerhetsvakter på vakt, som inkluderte '15 spesialtrente vakter som utfører kroppsvisitasjon, herunder bruk av metall oppdage tryllestaver, på alle beskyttere inn på eiendommen.'

Representanter for Drake ikke umiddelbart svare på meldinger som søker kommentar og politiet vil ikke si om musikeren var på nattklubben på tidspunktet for skytingen.

Politiet sa at det var uklart hvordan en pistol kom inn i klubben med en slik tett sikkerhet og så mange offiserer utenfor, men bemerket at det store området har også et basseng som er omgitt av et gjerde, men 'ikke er lufttett.'

Toronto Police Supt. Frank Bergen sa ofrene Canada Goose Jakker Tønsberg for tirsdagens skyting var i 20-årene og 30-årene.

'Fem personer ble skutt i dag, og det er rett og slett uakseptabelt,' sa Insp. Peter Moreira.

'Dette var en frekk, storskala pågående skytevåpen hendelsen og våre offiserer og medlemmer av offentligheten var direkte i skuddlinjen', sier assisterende politisjef Peter Sloly.

Styrmannen å komme fram til det området funnet en kvinne som hadde blitt skutt og var i stand til å forvalte HLR før hun ble kjørt til et sykehus hvor hun døde, opplyser politiet.

Canada Goose Jakker Tønsberg

To mennesker ble drept og tre andre ble skadd etter at skudd ble avfyrt tidlig tirsdag på Muzik nattklubb, der tusenvis av mennesker ble fester. Området rundt klubben allerede hadde en tung politiets tilstedeværelse på grunn av størrelsen av mengden.

Skyting på Toronto klubb later to døde

Han sa arrangørene av 'veldrevet event' gjorde sitt beste, og hendelsen skjedde da de ble avsluttes for kvelden.

'Dette er en feig handling der gjerningsmennene stole på frykt og stillhet av et stort antall mennesker ute for å fortsette å lede denne type liv, og som angår oss. Det er noe våre etterforskere er vel klar over. Vi forstår behovet for å komme til bunns i dette, det er derfor vi gjør dette appell. '

Timer senere, politiet sa at de ønsket å snakke med to personer av interesse.

Muzik eier, Zlatko Starkovski, sier klubben er co opererer med politiet og har 'full tillit til at de vil komme til bunns i denne forferdelige hendelsen og bringe disse menneskene til rettferdighet.'