Med hver ny posisjon, bruker hver piksel egentlig et sett med regler for å se på hvor det er, hvor det kan gå neste, og om en ny retning vil la det bedre eller verre i forhold til sine naboer. Ved å gjenta den grunnleggende beslutningsprosessen mange ganger, pikslene organisere seg på en måte som forbedrer en hel bilde ved å forbedre kontrast.

Det er aldri for sent å lære om fugler og bier. Spesielt når de kan bidra til å forbedre overvåkningsbilder, raskt sortere gjennom militære rapporter og selv aktivere individuelle roboter for å navigere i en hær av andre roboter.

Som med metodens opprinnelige inspirasjoner, 'den generelle ideen er at hver insekt eller dyr kan oppfatte og reagere på det den ser lokalt,' sa Balch, som co leder Georgia Tech 'Borg Lab', et tverrfaglig innsats oppkalt til ære for kollektive tenkende villains av 'Star Trek' berømmelse.

Sluttresultatet er ikke garantert å være den beste løsningen, advarte han. 'Ideen er at du får en ganske god løsning ganske raskt, i motsetning til noen løsning, eller kanskje den optimale løsningen, men det tar lang, lang tid.' Likevel, for mange programmer, sa han, 'du trenger en rask løsning, ikke nødvendigvis den optimale løsningen.'

'Separasjonen regelen i utgangspunktet holder fuglene kolliderer med hverandre. Så som de kommer nærmere, bør det være en sterkere frastøtende kraft', sier St. Charles, som introduserte sitt prosjekt tidligere i år under en presentasjon på den årlige konferansen American Association for Advancement of Science. Den andre, og komplementære, regelen er kjent som samhold regelen. 'Det sier:' Jeg ønsker ikke å komme for langt bort fra mine naboer, 'sa han. For det tredje, eller justering regel fugler måle hvor deres naboer flyr og deretter justere seg med konsernets gjennomsnittlige overskrift.

Med andre ord, er summen er større enn dens deler.

For noen år siden, Cui lagt en fjerde regelen, som sier at fuglene skal kun flokk med samme art. For deres database sortering algoritme for å jobbe, bør dokumenter på samme måte klumper seg kun med de som er like nok til å bli vurdert, sier en annen stokkand i stedet for en Canada Goose. For å avgjøre om dokumenter egentlig er fugler av en fjær, er en database første strippet av ikke meningsfulle ord og ord avslutninger. Hver rå dokumentet er deretter analysert for hyppigheten av resterende betingelser, noe som resulterer i en ID som sine naboland dokumenter kan bruke til å vurdere deres slektskap.

Evnen til raskt å gruppere lignende enheter som bruker minimalt med ressurser også kan være en velsignelse for militære analytikere i oppdrag å søke gjennom tusenvis av feltrapporter for de som er relevante for en bestemt løpet av handlingen. For å nå dette målet, Cui og St. Fra den tidlige arbeid, tre grunnleggende regler dukket opp.

Canada Goose Jakker Tv2 Hjelper Deg

I gjennomsnitt, duoen avtaler med ca 3000 til 10.000 dokumenter og ender vanligvis opp med rundt åtte til ti viktigste Canada Goose Jakker Tv2 Hjelper Deg klynger.

Han og to samarbeidspartnere ved Jordans Al Balqa Applied University fant at i beste fall kan deres kontrast skarphet metode utkonkurrere andre teknikker. I verste fall strategien de publisert i siste utgave av International Journal of Innovative Computing og Applications var omtrent tilsvarende, men bare kreves en brøkdel av beregnings energi. Til slutt, Ayesh sa det kunne bli innlemmet i en pakke med fotoredigeringsprogrammer eller oppfordret til å søke etter elementer av interesse innenfor kornete overvåkningsvideoer, særlig elementer som ellers kan gli inn i forgrunnen eller bakgrunnen.

Swarm intelligens inspirert

hemmeligheten bak disse nye forskningsinnsatsen stammer fra de grunnleggende reglene for hva som er kjent som sverm intelligens, en vitenskapelig rammeverk inspirert av hvordan fugler flokk sammen, sosiale insekter sverme og støvpartikler virvle i luften.

Ingen enkelt fullt griper hele problemet, om oppgaven er å forsvare en bikube eller migrere på en koordinert måte, sa han. Men ved å handle på sine egne sanser i dens umiddelbare omgivelser, påvirker hvert dyr sine naboers oppførsel. Forstørret over en stor flokk eller sverm, 'du får en global oppførsel av hele systemet som kan vises intelligent.'

Canada Goose Jakker Tv2 Hjelper Deg

motsetning den berømte 'I Love Lucy' episode da Lucy og Ethel er samlebånd jobb innpakning sjokolade ender i en komisk katastrofe, har den kollektive intelligensen av veps inspirert andre forskere til å utvikle en formulering som effektivt tildeler biler til ulike malestasjoner som de kontinuerlig rull av samlebåndet.

Og som Ayesh fugl inspirert simulering av brannslokke roboter, Balch sa dyre baserte løsninger mangler et sentralt punkt for å mislykkes en fatal svakhet i droid styre skipet 'Star Wars Episode I: The Phantom Menace', som er endelig torpedert av Anakin Skywalker, filmens unge helten. Resultatet?

Etter et par hundre skritt rundt på brettet, lignende dokumenter finner hverandre og blir låst i samme flokker mønster. Og fordi de ikke trenger å bruke reglene for hvert dokument i databasen, St. Charles sa, er systemet mye raskere enn andre aggregatorer.

'Den gode ting om denne typen algoritmen er at partikkel bare har en hastighet og en retning, og du bare har regler som forteller partikkelen hvor du skal flytte og regler som forteller det hva som er en god posisjon eller dårlig posisjon,' Ayesh sa. Igjen betyr enkelhet beregningen kan utføres med begrensede ressurser.

Ved å forstå og riktig anvende reglene at dyr eller partikler bruke til å identifisere og samordne seg med sine naboer, sa Oak Ridge National Laboratory beregnings forsker Xiaohui Cui sverm intelligens kan gi svært rask, men ofte omtrentlig, løsninger. Likevel, for et program som identifiserer den beste rømningsvei ut av en by i et nødstilfelle, 'få noe raskt er kanskje viktigere enn å sørge for det er den absolutt beste mulig system,' sa Jesse St. Charles, en University of Tennessee på Chattanooga mastergradsstudent som arbeider med Cui.

slutt, fant forskerne at en gruppe på rundt 50 roboter fungerte best for en oppgave som kan, i det virkelige liv, krever rask utplassering av et søk og redning eller brannslukkings lag som ikke ville bli undergravd av tap av noen få enheter. Oppmuntrende, da forskerne importert deres kontroll og kommunikasjon programvare til en håndfull av ekte roboter, systemet fungerte som forventet. 'Nøkkelen innsikt er det egentlig å konvertere problemet fra en sentralisert sammenligne alt til alt problem i en desentralisert tilnærming', sa Balch. 'De er å tillegge hver papir litt av autonomi.'

'Det vi har gjort er å sette opp en virtuell todimensjonal plass som et spillebrett,' sa St. Charles. 'Vi tilfeldig plassere disse dokumentene i begynnelsen, og tilfeldig tildele dem en retning å fly i. Hvert dokument vil fly i den retningen for en liten avstand. Og de vil spørre:« Hvem er i nærheten meg? De ser på sine naboer og deretter bruke de fire reglene til dokumentene etter dem. '

For et annet prosjekt, Ayesh og utdannet student samlet en gruppe av brannslokke roboter og sendte dem av i retning av en flamme (i en simulator, uansett). Som med prosjektet ved Cui og St. Charles, ble roboter styrt av flokker regler som holdt dem fra venturing for nær eller for langt fra hverandre mens de beveger seg i samme generelle overskriften. Varierende regel definisjoner førte til ulike gruppe atferd. Tweaking konsernets relative samhold, for eksempel endret om en tapt eller fast robot effektivt forsinket hele teamet.