Først, la oss sjekke for å se om det er inflasjon på føderalt nivå. Her er et skjermbilde av Federal Reserves i det siste tiåret:

Den generelle økonomiske status av alle nystartede europeiske imperiene var lignende. Konkurs Spania er ikke engang en del av statistikken på grunn av sin raske kollaps i det 19. århundre slutt med spansk / amerikanske krigen der vi fjernet det siste bitene etter en rekke revolusjoner hadde feid bort spansk herredømme de tidligere 80 år. Det viktigste er, Tyskland og Storbritannia tredoblet sitt BNP, mens Russland, Frankrike og Østerrike bare doblet. Vår inntekt per innbygger var dobbelt Tysklands og på toppen av det, vi hadde en enorm tilstrømning av tyskere med mange ferdigheter som kommer hit for å styrke den amerikanske.

Per capita (i 1960 dollar), i 1830, er det mindre enn en $ 100 spread mellom Storbritannia og de andre imperier av fastlands-Europa. Men takket være den raske industrialiseringen av Storbritannia kombinert med aggressive imperialistiske ventures, etter 1890, Storbritannia hadde en per capita spredning nytte av over $ 500 i forhold til sine konkurrenter. Den lange 'depresjon' av innlegget Civil War / Krimkrigen til spansk-amerikanske / den fransk-prøyssiske krig gjort Britain svært rik i forhold til de andre makter i Europa. Så man ikke kan karakterisere dette som en 'depresjon', men heller, effekten av rask industrialisering / marked bygning som hovedsakelig foregikk i Storbritannia og USA, og i økende grad, Tyskland og Frankrike. Merk denne perioden endte med Tyskland fysisk angripe Paris direkte.

Tilbake til Japan, de var glade for at pengene deres var plutselig veldig verdifull. De gikk shopping over hele planeten og kjøpte opp mange eiendommer i USA. De by mot hverandre, kjører opp eiendomsverdier. Jeg solgte min herskapshus i dette tidsrommet, og markedene var veldig varmt faktisk. Så ille har skjedd seks måneder etter at jeg solgte min eiendom: Irak invaderte Kuwait og verdens oljeprisen skutt opp og opp og vi hadde Desert Storm jeg og dette forårsaket stor inflasjon og USA gikk inn i en resesjon og Japan falt utfor stupet, enormt. Til tross for olje blir stadig billigere, Japan kavet på grunn av det faktum at billig olje spiller ingen rolle, det som teller er deres fangenskap eksportmarkedet, USA: vi måtte kutte ned på kjøp og denne nesten ødelagt Japan. Volumet av pengene som strømmer inn i Japan via handel falt. Dette forårsaket en krusning effekt i hjemlandet. På grunn av for mye gjeld, mange bedrifter kavet og gikk konkurs. Japanerne kan ikke bli beskyldt for å være dum, de gjorde hva USA gjør eller Europa eller noen når de får en nedfallsfrukt. Tilbring som drukket sjømenn på shoreleave.

Det er mange teorier om sykluser. Hvorfor økonomi eller krig eller andre ting går i sykluser? Mye av unnskyldning for ulike statlige og banksystemer er å hindre sykluser, men dette alltid mislykkes som smurt. Faktisk, behovet for nådeløse sykluser ser ut til å bli verre, ikke bedre over tid! The Federal Reserve liker å leke med frekvensen av penger å gjøre og inflasjon ved å flytte rentene opp og ned som noen tukle med termostaten hele tiden. Bare de har en tendens til å gå til ytterligheter. Men hva driver alt dette? Hvorfor slike ting skjer? Og hva syklusen er vi på akkurat nå?

Verden er delt i to med rask ekspansjon i én sektor, rask de industrial i en annen sektor, prisen på gull, mat og drivstoff, samt mange andre råvarer stiger raskt mens dollaren og yen, valutaene til de to øverste økonomiske nasjoner faller. Og USA er hyper overforbruk mens Japan er hyper deprimerende innenlandske markeder. Vi, i USA, begynner å leve i en økonomi av en beseiret nasjon: prisen på ting som sjokolade, brød, melk, bensin og gull, etc, stiger høyere og tar opp mer og mer av våre inntekter.

Canada Goose Montebello Pris

Nettet er fylt med folk råder sine lesere til å unngå 'inflasjon' ved å kjøpe gull som er, naturlig nok, blåse veldig fort akkurat nå. Så dollaren er defla men gull er å skyte opp? Men jeg hamstre andre ting, og en av dem er kull, for eksempel. Det er økende i verdi selv som kostnaden av datamaskiner og biler slippe som steiner og selgere tilbyr stadig mer attraktiv finansiering til å kjøpe disse tingene. Jeg vil foreslå, dersom dollaren kollapser helt, vil vi se folk som selger sine biler for godteri barer og melk akkurat som Tyskland i 1945.

Siden vi kan oppdage denne 'etterkrigs 'økonomi, betyr dette at vi må se om landet falle i denne dire tilstanden er å bruke mye på militær ting. Og USA er sikkert! Etter rekord budsjett gevinster, er den militære nå så fet, er de å gripe mer og mer av vår økonomi. Gullbelagt våpensystemer kjører langs en kollapset økonomien hjemme hvor en liter melk er så kjært, mødre frykter å kjøpe den.

Hva drept denne boblen, likevel? Det amerikanske aksjemarkedet krasjet, men dette gjorde ikke føre den japanske økonomien til å kollapse. annet skjedde noe. Hvis vi ser på annonsen på toppen av denne historien, hva som er så enestående om det er hvordan ondt det er hvis man har den minste håp om å beskytte USA fra ødeleggelse. Legg merke til hvordan Mr. Fisher sneers at dumme folk tror høyere oljepris drive aksjemarkedet ned. Eller at bekymre seg for budsjettunderskuddet er dum. Selvfølgelig driver olje UP aksjemarkedene fordi regjeringen produserer økende inflasjon for å håndtere de høyere oljepriser.

Noe endret etter devaluering av dollaren begynte etter andre verdenskrig. Folket i stand til å gamble på Wall Street snudd. Institusjonelle og spekulant organisasjoner gikk fra 10% til 80%, mens individuelle investorer falt til 20%. Når Greenspan falt prisene til 1%, institusjoner og profesjonelle spekulanter tok av. Den gjennomsnittlige privat investor er raskt forsvinnende grunn av mangel på frie midler man kan bruke til å ta sjanser på de vargarities på Wall Street. Flokkmentalitet av institusjonelle og profesjonelle spekulanter betyr markedene vil gå der deres datamaskiner eller sine formler fortelle dem å gå. Dette betyr også at partene bevegelige midler rundt er svært få i antall.

Batra: Ja det er riktig. Som du sa, den siste toppen av inflasjonen var i 1970 og nå er vi på vei inn i 2000-tallet. Så, ja, dette er en annen grunn til at jeg tror vi vil dra inn en inflasjons depresjon.

Vi er engasjert i denne våpenkappløp med Russland. Vi holdt dobling og redoubling våre utgifter til det militære. Under alt dette, begynte inflasjonen å spise unna på våre systemer hjemme. Hele mitt liv har jeg sett pengene forsvinne i kjøpekraft. Ved montering statistikk om dette, ser vi et opphør av inflasjon som starter i 1980 bare dette er falsk. Hva endret var ikke inflasjonen men måten inflasjonen er dømt. Nemlig, Federal Reserve og det amerikanske finansdepartementet begynte å tinker med tabulerer og bedømme inflasjon for å minimere den. Så det falt ', men virkelig falt som en øks på nakken av arbeiderklassen.

Min personlige Bibelen for internasjonal økonomi og diplomati er Paul Kennedy stort arbeid, vekst og fall av stormaktene. Fra Wikipedia: Kennedy hevder at styrken til en stormakt kan bare være riktig målt i forhold til andre makter og han gir en enkel og overbevisende argumentert avhandling: Great Power inntreden (på lang sikt eller i bestemte konflikter) korrelerer sterkt til tilgjengelige ressurser og økonomiske holdbarhet; militær 'over strekk' og en samtidig relativ tilbakegang er Canada Goose Montebello Pris den konsekvente trusselen mot krefter som har ambisjoner og sikkerhetskrav er større enn deres ressursgrunnlag kan gi etter.

Det er veldig vanskelig å analysere ting hvis man tenker folk er gale. Jeg ønsker å tro Greenspan er gal, men han er ikke. Han veldig rasjonelt gjorde de dumme tingene som nå gjør livet helvete for oss alle. Jeg antar at den japanske er veldig smarte folk. De sikkert har bevist dette om og om igjen. De lever også i et ethos som skjer for å være ganske forskjellig fra vår egen. For eksempel, de beskytter sine konseptet 'Nippon' For å beskytte Nippon, må de la i alle slags utenlandsk påvirkning, men de vil ikke la utlendinger bli påvirket. Nemlig de vil godta data og informasjon av utlendingene, teknologi og noen av systemene, men ikke ideen om at utlendinger skal kjøre Japan.

TAYLOR: I snart å bli utgitt bok med tittelen 'The Crash av Millennium,' du gjennom enormt positiv track record i å forutsi store arrangementer og sosiale trender. Mellom år 1978 gjennom 1992 du har gjort noen store spådommer, som Sovjet men ikke kinesisk kommunisme. Du spådde George Bush ville ikke bli gjenvalgt, og at en tredjepart vil oppstå i 1996. Og du har gjort en rekke spådommer knyttet til ulike markeder og nedgangen av moral i vestlige samfunn. Ved å telle mine, noen av dine spådommer kanskje ennå ikke har gått i oppfyllelse, men ser ut til å være veldig mye mulig. Jeg tror det er bare to av 33 spådommer om at du har gjort som ikke har gått i oppfyllelse, eller som bare har delvis gått i oppfyllelse. Kanskje den største forutsigelse som ikke pan ut var prediksjon at vi ville lide en global økonomisk depresjon som begynner i 1990. unnslapp den. klarte ikke bare å unnslippe en økonomisk katastrofe, men for å oppleve økonomisk vekst som fortsetter selv nå. markeder. marked. Men, jeg viste seg å være feil.

Denne 'rally' er direkte knyttet til Japan. På toppen av denne historien som synes å gå tur litt (beklager om det), Mr. Batra trodde japanerne var dum eller noe fordi de gjorde disse merkelige ting. Jeg foreslår at disse 'rare' ting var en del av maskineriet som hindret inflasjonen. Og de trengte for å gjøre dette for å fjerne et fjell av dårlig gjeld. Og de ønsket å styrke sin industrielle base og slå sine handels rivaler som USA. Så gjorde de to ulike ting som den dag i dag, ser ut til å forvirre mange økonomer og kommentatorer i nyhetene: de kjøpte amerikanske obligasjoner med ingen bekymring for inflasjon siden disse obligasjonene ble satt mot defla yen og defla renter i Japan selv. Og dollar som begynte å strømme inn i Japan starter i 1995 og utover, ca 30% av dette ble satt til side hvert år og parkert i Bank of Japans FOREX reserver. Disse vokste fra bare $ 50 milliarder i 1990 til nesten $ 1 billion i dag. For bare 17 år senere.

Det var ikke eid av den franske eller kontrollert av dem, bortsett fra Mississippi elvas nedre sektorer, spesielt Port of New Orleans. Så dette inflasjon toppen ble avkortet, men bredere enn den amerikanske uavhengighetskrigen topp som ble behandlet ganske hardt av den nye Kongressen rett og slett nekter å hedre verdien av deres manus og utstede nye valutaen på nye verdier til den store raseri av mange soldater og handelsmenn som holder verdiløs IOUs. Siden dette nesten veltet den nye regjeringen, den amerikanske kongressen var heller chary om nedverdigende valutaen som også forklarer lenger inflasjon tid, men den lavere prisen av krigen i 1812 og dens etterspill. Men landene tatt destabilisert hele nasjonen som slavestat begynte å slåss om opprettelsen av nye stater og det økonomiske grunnlaget for disse nye statene. Dette førte til borgerkrig og en stor kamp med inflasjon så stor som den revolusjonen. På slutten av 1850-tallet, Russland og England kolliderte i Krim Wars, også. Som vi ser på inflasjon / krig diagrammet kan vi se denne lange deflasjonsperioden rett etter Krimkrigen / amerikanske borgerkrigen. Denne lange deflasjonsperioden skjedde i Europa, samt USA. Denne lange 'depresjon' var et resultat av den plutselige bølge av industrialisering som feide hele Europa og USA og innadvendt natur Russland og USA gjør forretninger med seg selv som de utvidet til store territorier, den amerikanske vest og Sibir, møte i Alaska på slutten av 1800-tallet.

Beviset på at det nå lønner seg å være bearish kan bli funnet i finansielle futures basert på regjeringens 4 3/4 prosent obligasjonslån med forfall i 2037, en målestokk for den 22 år, 11 måneder rally som startet i mai 1984 og ble avsluttet 6. april, sier John Kosar, president i Asbury Research in Lake in the Hills, Illinois. Det er da prisen på 30 års statsobligasjoner for levering på Chicago Board of Trade falt under 110 20/32 og signaliserte en ny retning for markedet, sier han.

Canada Goose Montebello Pris

Jeg liker å farge i grafer og diagrammer for å fange flyten av ting. I dette tilfellet, jeg satt alle krigene i rødt. Legg merke til hvordan de er som nesten urverk: revolusjoner eller kriger må skje med tenner sliping regularitet. Det er som pulser av bølger fra en orkan, slående kysten. USAs krig / inflasjon graf som jeg har her har noen interessante historiske glitches. For eksempel krigen i 1812 som var global siden stridende var alle de store europeiske imperier, det bare gjort en skotter slag her. Vår viktigste bekostning var pengene vi sendt til Napoleon som representerte Frankrike krav til Louisiana Territories.

Det er ingen '30 syklus. Som jeg viste tidligere, er denne syklusen veldig mye krig drevet og effektene er endret av virkelige hendelser som USA plutselig firedobling to ganger i størrelse etter at Louisiana Purchase og da, den meksikansk-amerikanske krigen. Og glem den 'generasjons 'aspektet: Jeg har levd gjennom tre inflasjon / krigs sykluser nå, og de er ikke 30 år fra hverandre eller jeg ville være over 90 år gammel, og jeg er ikke det. Hva som skjer er veldig enkel: vi gikk til krig, og vi skapte inflasjon til å betale for denne krigen og dette inflasjon strømmet inn i markedene og styrket dem for en stund, men nå er vi i en klassisk kjøttkvern som nå produserer inflasjon, budsjettunderskudd og ødeleggelse av infrastruktur og det krig tyvegods er langt mindre enn den overhead kostnader slik at dette forårsaker økonomisk nød.

I 1998 reservene var på $ 85 milliarder utenlandsk valuta holdt var på $ 36 milliarder kroner. I dag er det bare $ 67 milliard og utenlandsk valuta er på $ 42000000000 som er $ 6 milliarder kroner mer. I løpet av denne tiden, fremmede makter samlet fra mindre enn $ 500 milliarder til nå, over $ 4 billioner i amerikanske dollar! Gold er verdsatt til $ 42 en unse som er dum. Vi har den samme $ 11000000000 i henhold til det caclulation. Dette tallet varierer ikke i hele år i disse listene. Vi hadde helt sikkert betydelig inflasjon i det siste tiåret. En dollar av gass som kjøpte over en gallon i 1997 kjøper nå en kvart dag. De bundne midlene falt i stedet for steg for å holde tritt relativ verdi. Så i stedet for å holde $ 250 milliard i reserver, denne summen droppet! Våre gullbeholdningen har skutt opp i verdi, har etter 1933 unse steget fra $ 34 en unse til rundt $ 800 en unse, betydelig inflasjon. Mesteparten av denne økningen i verdi er i de siste 10 årene, også!

reelle inntekter har falt som er deflatorisk, men verdien av dollaren vis a vis en annen valuta er en helt annen historie. Figuren over viser hvordan bare USA og Russland har brukt vilt på militær junk mens Europa og Japan ble kjørt på og brukt sine inntekter for industrielle gevinster. I 1972 var USA på slutten av sin finansielle tjore grunn av Vietnamkrigen og vill militærutgifter og måtte overgi seg til våre allierte som var Bretton Woods II-avtalen. Vi ba om hit til stabil valuta regime satt opp av oss til å bli endret. De fomer aksemaktene ble bedt om å doble verdien av sine egne valutaer mot vår. Inflasjon, sydende siden Vietnam-krigen begynte, tok av med Midtøstens kriger som førte til en oljeboikott.

Tilbake til Intervention Magazine intervjuet: TAYLOR: Du snakket litt om 30 års syklus, som er veldig spennende for meg. Du bemerket at etableringen av penger fører til inflasjon. Du har noen diagrammer i boken som illustrerer ganske overraskende for meg, at hvert 30. år vi nådde en topp i veksten av penger og dermed i veksten av inflasjonen. Denne 30 år mønster med en høy grad av forutsigbarhet går helt tilbake til 1770. Den eneste gangen den 30 år mønsteret ble brutt var rundt den tiden av borgerkrigen. Men etter at konflikten har det gjenopptatt og har holdt seg i tarmkanalen selv nå. Med dagens inflasjon trenden ned veldig vesentlig fra sine høyder i 1970, antyder historie vi er grunn for en annen økning i inflasjonen. Er dette en annen grunn til at du tror depresjonen vi står overfor vil være inflasjonsdrivende?

Prisen på ting vi ikke trenger så sårt falt som en stein. Men låne penger skutt høyere og høyere. Jeg kjøpte en brownstone til en svært billig pris, $ 36 000, som er 'deflasjon', men renten jeg betalte var over 9% som raser inflasjon! Krigene i Asia og Midt-Østen ble hamret oss her hjemme. Vår banksystemet nesten kollapset, vår økonomiske aktivitet gikk inn i en depresjon. Noe som ofte er tilfelle etter en krig slutter og de sentrale bankfolk og regjeringen må forholde seg til alle sine fugler som kommer hjem til hønsehus. Et fjell av IOUs rebounding sammen med inflasjon av nødvendigheter. Akkurat som på slutten av andre verdenskrig: kameraer, biler, møbler var billig, sigaretter, sjokolade, kaffe og gull var veldig dyrt!

Dette er det motsatte av vår etos på toppen. Våre ledere kan ikke vente med å ta inn og selge oss ut. Ideen om å beskytte USA er langt fra deres sinn og ønsker. Når Japans valuta hoppet fra 250 yen mot dollar til 100 yen mot dollar, hadde de denne plutselige rikdommen effekt surge. Vi ser dette i dag i Europa. Deres penger plutselig kjøpt mye mer enn før. Det var som en 150% lønnsøkning. Dette svimmel, veldig plutselig økning i kjøpekraften gikk til alles hoder, selvfølgelig. Folk glemmer at før den moderne begrepet åpen FOREX handel å fastslå verdien av valutaer, alle gjorde dette via fiat. Og USA måtte forhandle avtaler om og om igjen til jigger verdien av dollaren.

Canada Goose Montebello Pris

Jeg tror det japanerne gjorde var irrasjonell, men her er hva som skjedde. Når deres aksjemarkedet begynte å krasje i tidlig 1990, sine banker var også under stort press. Så for å hjelpe sine banker, regjeringen i Japan rett og slett dyttet sine renter nær null. Med slike lav avkastning i butikken hjemme, mye japansk pengene gikk til utlandet til de asiatiske tigrene og til Amerika. var i en lavkonjunktur, og hadde et budsjettunderskudd på nesten $ 300 milliarder kroner, som kjørte opp renten. Hvis renten hadde fortsatt å stige, kan det lavkonjunktur har muligens slått inn i en depresjon. falt til tross for den enorme budsjettunderskudd. Resultatet var at vår økonomi begynte å gjenopplive.

Ekte Wars og historien om penger