tilbakebetale sin gjeld

Canada Goose Mystique Norge

Dessverre, det er ikke tilfelle. Reoffending priser i Manitoba er av diagrammer. Provincial data viser voksne reoffend 71% av tiden og ungdom reoffend på en tanke numbing 90%.

Hvis innsatte kommer ut av Manitoba fengsler sjelden reoffended, kan et argument gjøres for å vende det andre kinnet til de tvilsomme utgifter. Tross alt, besparelser for skattytere er enorme hvis innsatte don reoffend.

Selvfølgelig ikke, men at det som skjer.

Bør provinsielle fengsler være å kjøpe de dyreste videospill systemer på markedet mens provinsielle regjeringen gjeld går opp med $ 50 i andre?

Canada Goose Mystique Norge

Canada Goose Mystique Norge

Du skjønner, mens han etterforsker utgifter på videospill i provinsielle fengsler, et anonymt brev kom i den kanadiske Skattytere Federation fra en tidligere vakt ved Headingley fengsel.

Men tenk om en junior high school rektor brukte hans eller hennes skole kantine overskuddet til å kjøpe et spill system for sitt kontor? Rettmessig så, skattebetalere ville være rasende.

Det er ikke klart når fengsel kjøpte spillet system, men når den debuterte et par år siden, det selges for mer enn $ 500 en pris for høy for mange lovlydige familier.

En av påstandene, senere bekreftet av den provinsielle regjeringen, var at Headingley Jail kjøpte spillet Guitar Hero 3 og den dyreste videospill system der ute: Sony Playstation 3.

Omvendt, vurdere hva Saskatchewan regjeringen gjør med penger det reiser fra innsatte. Deres regjering har begynt å lade innsatte for telefonsamtaler de gjør Canada Goose Mystique Norge i fengselet og bruker midlene til å hjelpe oss å dekke kostnadene ved å overvåke sine samtaler. På en måte er innsatte bidrar til å oppveie kostnadene de pådrar seg for samfunnet.

Så hvorfor ikke erstatte spillkontrollere med redskaper og virkelig gi de innsatte en mulighet til å tilbakebetale sin gjeld til samfunnet? De kunne fikse opp parker og plukke opp søppel langs motorveien som vi pleide å se.

Vakten var rasende med det han beskriver som et system for fokusert på å holde innsatte underholdt og tre

I tillegg til dataspill, er fengselet ved hjelp av midlene til også å kjøpe ting som store TV-skjermer, fugl bad og treningsutstyr. Ifølge vakten som skrev brevet, har fengselet universell treningssentre og tredemøller enn figurer. har argumentert utgiftene weren laget med midler, så pengene kom fra overskuddet fra fengsel du ser, har fengselet en kantine system som selger innsattes ting som sjokolade barer, trening hansker og brus.

Åpenbart har noe å endre.

Tenk om en innsatt kunne komme ut av en provinsiell fengsel og viser en potensiell arbeidsgiver en rapport som nevnt har egentlig slått ting rundt. Han var den mest hardtarbeidende mann vi hadde på vår park vedlikehold mannskap. ville sikkert hjelpe både Johnny og skattebetalere mye mer enn en rapport som peker på sin topp score i Guitar Hero 3.

Tilsvarende fra kantiner i Manitoba fengsler kan brukes til å kompensere vakter lønn, fengsel strømregningen, mat kostnader og andre nødvendige utgifter.

Trekk støpslet på jailhouse moro