Kellogg å stenge London, Ont., anlegg, permittere 500 workersNovartis å stenge anlegget i Mississauga, kutte 300 jobsCisco planlegger $ 4000000000 investering i Ontario, kan skape 1700 jobsGeneral Motors Co tappet Mary Barra som sin neste administrerende direktør. Greg Keenan rapporterer om den første kvinnen til å lede en stor auto maker.

Den åtte spor kassett spiller: Du kan faktisk fortsatt finne disse tingene som i utgangspunktet spilt en løkke av båndet (se nedenfor), og du kan bruke dem i biler eller som standalones.

Pennen: Den eksisterer fortsatt, men hvorfor bry seg? Spesielt siden du ikke trenger å fylle ut innskudd slips lenger.

Rabbit ører: Små antenner du satt på toppen av en TV. Og du måtte gå av sofaen hvert femte minutt for å justere dem for bedre mottak.

Det er greit å være en 'uforbederlig rogue' i Storbritannia igjen. Ifølge The Telegraph, er mer enn 300 britiske lovbrudd blir opphevet, blant dem banning av nevnte bråkmakere under 1824 løsgjengerloven, som advarer om at «personer som begår visse lovbrudd å bli ansett som svindlere og omstreifere.'

'Økningen i digital kommunikasjon har dramatisk endret post behov kanadiere,' postkontoret erklært.

Telefonsvareren: Den eksisterer fortsatt, men hvorfor bry seg?

Den profesjonelle fotografen: Det er en grunn Oxford Dictionaries valgte 'selfie' som 2013 ord av året.

Også dette fra The Telegraph: 'En innbruddstyv fikk fanget mens du prøver å overfalle noen hus og endte opp med hengende over toalettet han deretter forsøkte å ringe etter hjelp, men droppet sin telefon i badekaret, en domstol hørt.'

Og fra AFP via New Straits Times: 'En japansk mann gikk på et år lang innbrudd rangel, gjør med en hale verdt $ 185 000 for å mate 120 katter en gourmet diett, opplyser politiet torsdag.'

Den barberblad for menn: Det eksisterer fortsatt, men det er veldig vanskelig å forlate bare en åttendedel av en tomme av halm.

Kellogg Co. annonsert planer om å lukke sin frokostblanding operasjon i London, Ont., innen utgangen av neste år. Eric Atkins, Tavia Grant og Greg Keenan se på en rekke av kroppens slag mot sørlige Ontario, men en $ 4000000000 investering av Cisco Systems Inc.

Den vinyl record: Hold den tanken. Lyd folk sverger til det, og det har gjort ganske comeback gitt sin kvalitet. Min sønn tok dem.

Alle som bringer tankene til ting som har falmet, eller er fading, borte. Så jeg spurte min redaksjon for ting som har blitt, eller blir, elementer for trivia spill. Det gjorde ikke ta på, selvfølgelig, før mye senere. Du kan også få hendene skitne fra sin blekk, og se dum når du så flekkete det på den hvite skjorten du måtte bære til kontoret. Kortform var CC :, som på et memo betydde 'kopi til', og dermed at funksjonen på din e-post.

Risting, not stirred: Tre britiske leger har hatt litt ferie idrett med en studie som antyder den virkelige James Bond ville ikke være i stand til å skyte seg ut av papirposen gitt sitt alkoholforbruk. Han er i betydelig risiko for å utvikle alkoholisk leversykdom, skrumplever, impotens, og andre alkoholrelaterte helseproblemer, sammen med å være i alvorlig fare for skade eller død på grunn av hans drikking. Selv om vi setter pris på de samfunnsmessig press å konsumere alkohol når du arbeider med internasjonale terrorister og high stakes spillere, vil vi anbefale Bond bli henvist for videre vurdering av sitt alkoholinntak og redusere sitt inntak til trygge nivåer. Vi konkluderer med at James Bond var neppe være i stand til å røre hans drikke, selv om ville ha ønsket å, på grunn av sannsynlig alkohol indusert tremor.

The (original) Sony Walkman: Som en av mine kolleger sa, det hadde en 'strålende regjeringstid som den personlige stereo av valget.' Som en lomme kassettspiller (du trengte en større lomme da), var det, som iPod som senere skulle bli, banebrytende, endre måten folk på farten lyttet til musikk. Nå, selvfølgelig, kommer Walkman i digital form.

Mary Barra heter GM CEOCanada telekommunikasjon regulator sa det er ramping opp sin granskning om landets store trådløse selskaper tar overdreven priser til konkurrenter for bruk av deres nettverk, melder Rita Trichur.

Uken topp nyheter

Telefonen messe: Hvis du ikke er Clark Kent eller en høyskole prankster, bør du ikke mye omsorg.

Canada Goose Outlet Pris 145

Den innskudd eller uttak slip: Du måtte gå inn i en bankfilial og fylle ut et skjema for å sette penger i eller ta den ut. (Jeg hadde ikke vært inne i en bank for en så lang tid at jeg ringte min TD gren å sørge for at de ikke eksisterer fortsatt. En veldig fin ung mann tok telefonen, og var tålmodig med meg. I motsetning til de tids mange år siden da jeg ønsket å kjøpe min datter en sang, og spurte i butikken om det fortsatt selges 45s. jeg synes å huske latter.)

Passordet: Nei, egentlig ikke, men en av mine kolleger påpekte at NSA vet alt du gjør på nettet og via mobiltelefonen uansett, så hvorfor bry seg.

Barrie McKenna: Canada Post utfasing hjemme postlevering, heve ratesBertrand Marotte: Canada første G7 land til å kutte alle urbane hjem post deliveryRob Carrick: Hvorfor du ikke vil gå glipp av Canada Post hjem deliveryBill Curry: Mail levering nedskjæringer en kalkulert risiko for ConservativesEric Atkins og Brent Jang: Små bedrifter til å ta en stor hit fra Canada Post levering changeBoyd Erman i Streetwise (for abonnenter): Mens Canada Post truer balansert budsjett, er cmhc en stor helpBarrie McKenna: Canada Post Chopra setter overlevelse plan til actionHigh priset hjem uten postlevering: 13 ting som gjør kanadiere uniqueSnow, regn og tungsinn av natten vil ikke stoppe postkontoret. Men e-post, IM willBits og stykker

Canada Goose Outlet Pris 145

Den fysiske telefonboken: Kids pleide å sitte på dem slik at de kunne nå toppen av kjøkkenbordet.

Husk hjemme postlevering

Canada Goose Outlet Pris 145

klippe og lime: Som i, kutte deg noe ut og limt den et annet sted med lim.

VHS-opptaker: Forløperen til DVD-spilleren, kan du fortsatt ha en. Eller i det minste en gjemt et sted i kjelleren. Det spilles filmer og slikt på store kassetter, med VHS vinne et format krig med Beta. Kids ofte sitter fast i maskinen.

Ja, Canada Goose Outlet Pris 145 liksom som hvordan bilen dramatisk endret sine hest og buggy behov.

Den kassett-spiller: Du kan fortsatt finne disse, også. Akkurat som du kan også finne programmer for å konvertere dem til MP3. De kunne virkelig vondt fingrene når du måtte spole fremover og bakover på jakt etter den sangen du ønsket.