Av og på dusjene ville komme i tillegg. Ett minutt du vil ta dekning fra en dusj, og neste rørt av et glimt av solskinn. Men nordøst bris hvisket en endring kom et sted i det fjerne.

Det var for mye regn tidlig i planting syklusen også, forsinke såing av feltet mais og hvete. Plantet i stedet for solsikker i år var bokhvete og hirse korn avlinger.

På toppen av alt dette onsdagens høy temperatur er forventet å være en sizzling 94 grader. Det er altfor varmt for en hund å bli rotet rundt i feltet etter et styrtet due. Jeg har ikke tenkt å la min Blackberry risiko heteslag eller verre ved å hente duer i en slik varme.

det meste, men det var kalenderen som viste akkurat hvor nær høst var å komme fram. August var nesten over når jeg besøkte preparerte due jakt felt på Ohio Division of Wildlife sin Mosquito Creek Wildlife Area i Trumbull County. Faktisk, så denne historien blir lest, er alt som er igjen av august er dagens noen dvelende timer.

jeg visste, men områdets teknikere skulle jobbe fram til åpningsdagen for å få alt klart til den forventede forelsket av due jegere. Strimler av hvete var blitt behandlet for å drepe plantene.

Det er mye å tygge på til statens bueskyting hjortejakt sesongen sparkes i gang den 25 september

Canada Goose Pris London Nå

Shotgun start for jakt

onsdag ikke bare knipser kalenderen til september, det markerer begynnelsen av Ohios jaktåret som ikke vil konkludere til den siste dagen i februar.

Denne forespørselen er håndtert av Ohio Environmental Protection Agency.

Lea sa Ohio EPA krever en 10 dagers ventetid mellom tidspunktet søknaden er mottatt og når et brannsår kan begynne.

Minst feltet mais har begynt å vise dusker og enda cobs. Men du kan lett finne bare flekker i rader med korn som ble modning. Prøver å finne et sted som ville gi nok dekning for onsdagens due åpen var tøff.

Så på en dag i forrige uke gikk jeg to av mygg due jaktfeltene. Jeg var ikke spesielt imponert over det jeg så.

'Virkelig, det ble ikke brukt veldig mye i fjor,' sa Orosz.

Jeg, for en, vil bli glad for å se en slutt på august også. Det har vært Canada Goose Pris London Nå en særdeles nedslående sommer, hva med noen store ryggoperasjon, og dermed ingen påfølgende planer om en eksotisk fisketur et sted vest eller nord.

'Vi gikk med hirse fordi vi ønsket en matkilde annet enn solsikker, som vanligvis er rammet real hardt av hjort. De rive solsikke hoder og la bare de ubrukelige stilker,' sa Lou Orosz, områdets manager.

Ikke utført, er imidlertid noen brenning av korn feltene. Dette er på grunn av en snafu der Wildlife Division Nordøst Ohio District Tre kontor klarte ikke å sette inn en forespørsel i tide til å brenne myggen hveteåkrene.

Over på due jakt feltet utenfor Route 45 på Horvath stedet en mais patch sto en pacet 40 yards fra kanten av fortsatt untorched hveteåkeren. Det er en god strekning å skyte på alle fuglene, langt mindre ta sikte på en rask flygende due.

Up for grabs onsdag er starten på Ohios due jakt sesongen. Sammen med det, i begynnelsen av tidlig Canada Goose bare jaktsesongen og åpningen av maraton ekorn jaktsesongen.

I andre tilfeller, ugress og gress var fremdeles unmowed, selv om det ork ble tatt hånd om senere i uken som var brenning. Drop en due i tykk ting, og selv med en fugl hund, prøver å hente opp en død due ville bli en utfordring.

Med alt som blir sagt, men er du fortsatt kommer til å finne meg hunkered ned langs en litt mais stripe eller luke linje. Tross alt, 1 september kommer rundt bare en gang i året. Jeg er ikke i ferd med å kaste bort en ved å la meg fidget av klager alt er ikke perfekt.

Da også, den kontrollerte due jakt felt utnyttes i fjor er brakk i år. Delvis på grunn av det våte været, men forsterket av den like dårlig drenering funnet på Mosquito. Den leirjord bare hadde en vanskelig tid å tørke ut. Det meste, dette ett år forsøket mislyktes på grunn av manglende jeger interesse.

'Det vil ikke påvirke antall fugler. Det er ikke en nødvendighet,' sa Allen Lea, Wildlife Division District Tre biolog som behandler brenne søknader.

Hvis du så nær nok, kan du finne noen andre tips. De gulstillits ble samle sammen i store flokker. Så var svalene. Disse fugler arter ble følgende sine instinkter i spenning på deres sesong migrasjon sør. Alle fuglene skulle få sine saker i orden før den første ekte blast av kaldt vær kommer.