Problemet var mamma var nesten alltid der, vokter reiret,

Etter hans freshman året, tilbake Plate til deltidsjobben i sommer 1977. Men han fikk ikke vende tilbake til skolen som faller han bestemte seg for at høgskolen ikke bare var for ham, og i januar 1978, hadde han blitt en fulltids park distriktet ansatt.

år weve måtte rake fisk fra stranden, sier han. Vi har ikke hatt til å gjøre det i lang tid, men denne vinteren var mild og St. Lawrence Seaway ikke fryse. The (saltvann) fisk jobbe seg gjennom seaway og komme inn i ferskvann, dør og ender opp på strendene.

Plate, som ble forfremmet til assisterende formann i juli 1991, har jobbet på hver jobb i avdelingen, inkludert beskjæring og fjerning av trær, sette opp delt rail gjerder, og legge torv i en tot mye.

Oppgavene endres ganske regelmessig. Du vet aldri hva som kommer til å dukke opp neste hva som kommer til å skje eller hva som kommer til å trenge å bli gjort.

Canada Goose Svart Jakke

jeg går ut med forskjellige mannskaper hver dag, avhengig av hva gjorde, sier Plate. Det jeg liker best er variasjon og å være ute. Jeg gjør noen papirer på kontoret, men Im nesten utelukkende utenfor.

Et par dager senere, Plate og de andre mennene kom tilbake for å sjekke på reiret, men eggene var borte. Vi fant aldri ut hva som skjedde: Hvis hun flyttet eggene, hvis de klekket, eller hvis noen tok dem. Det var målet ukjent. Familier av gjess er utbredt ved innsjøen på Gillson Park, sier han.

minnes han. Vi måtte distrahere henne slik at vi kunne åpne døren. Tre av gutta jaget henne 50 eller 60 fot unna, så vi kunne flytte reiret til et område der det var trær og busker.

Innen han ble uteksaminert i 1976, hadde han bestemt seg for at i stedet for å bli prest han ville studere psykologi ved Chicagos DePaul University. Han skulle begynne college som faller, men i mellomtiden, tok han en deltidsjobb med Wilmette Park Bydeler Parker og planavdelingen. En grunn til å ta jobben var at han skulle jobbe ute, sier han.

Om 19 år siden, James Plate Jr. trodde han ønsket å bli prest. Han var til stede videregående skole på en katolsk presteseminar i East Troy, Wis., Og i løpet av sommeren, han klippet Canada Goose Svart Jakke plener for naboer i hjembyen Wilmette.

Canada Goose Svart Jakke

Plate husker en episode for noen år siden da en Canada Goose bygget et reir foran en lagringsplass skur på Gillson Park. Døren var ikke brukes så ofte, sier Plate, men en dag, han og hans co-arbeidere måtte åpne den.

På jobb, prøver Plate til å sikre at ingenting går galt. Men uhell noen ganger skje. Han husker en episode like etter at han begynte å jobbe heltid. Det hadde vært en kraftig snøfall, og han var ute med et mannskap for å fjerne snø fra fortauet foran et distrikt bygningen. Mannskapet ble ved hjelp av en lang seng lastebil med heis gate å laste og hale bort snøen.

Solbrun er bonuser for Park District Trouble

Canada Goose Svart Jakke

Sen vår og tidlig sommer er travle sesonger for Plate og hans mannskap fordi distriktet forbereder for landsbyer 4. juli feiring på Gillson Park. De er ansvarlig for oppgaver som trimming trær og busker, grooming blomsterbed, kanter fortauskanter og fortau, og raking fisk, sier Plate. De fleste av sommer prosjekter krever tre menn på et mannskap. Mye av tiden Ill arbeidet med et mannskap på et spesielt prosjekt som setter i en ny kloakkledning på Shorewood Park.

Han er viktig for avdelingen fordi i dag er vanskelig å få en ansatt som Jim som har en hands på forståelse av hvordan avdelingen fungerer, sier Bill Lambrecht, avdeling inspektør.

Vi bestemte oss for å gjøre det enkelt for oss selv ved å senke bakluken, backing lastebilen inn i haugen av snø og deretter løfte porten, minnes Plate. Tanken var å bruke porten for å få snø inn i lastebilen i stedet for oss å måtte kaste snøen inn i lastebilen med spader. Vi glemte fortauskanten mellom gaten og fortauet, og vi lar gate for langt ned. Den traff fortauskanten, (som) tvunget bakluken inn i lastebilen og spent midten av lastebilen.

Lastebilen var et distrikt kjøretøy, og mannen som har ansvaret for mannskapet måtte forklare uhell med sin veileder, sier Plate. Jeg hadde nettopp begynt å jobbe der, så jeg fikk ikke komme i trøbbel, men det lærte meg en lekse om å ta snarveier.

Plate og hans co-arbeidere er grounds for distriktene 18 parker, inkludert Gillson Park, som har svømming og seiling operasjoner. Parken har en sandstrand, og selv om badevakter er ansvarlig for å holde det ryddig, Plate og hans kolleger er ansvarlig for sin generelt vedlikehold.

dag, Plate, 33, er assisterende formann av parker vedlikehold divisjon, tilsyn ni heltid og 18 deltidsansatte.