fleste eksperter på hver side av saken erkjenner at det vil være nesten umulig å endre papirløse maskiner for å inkludere velger bekreftet papir poster, men som ikke stoppe en stadig vokal Hvor Får Jeg Kjøpt Canada Goose Jakke I Oslo 2014 grasrotbevegelse fra å prøve å gjøre denne endringen skje før november 2. I minst ett tilfelle i Florida, en stat med en unik og beryktet historie valgdagen problemer, en føderal dommer bestemte at en papirspor er et must. byområde. Mange av disse historiene gjenspeiler en økende bevissthet i media og blant velgerne til de utfordringene valgprosessen hele landet, kombinert med en erkjennelse av at selv om debatten er mer aktuell enn noensinne, vil oppløsningen ikke komme før etter at nasjonen går tilbake til urnene for hva som er forventet å være en av de nærmeste presidentvalget i mange år.

Naturen av striden rundt elektronisk stemmegivning har endret seg lite siden rapporter dukket opp i det siste året avhør sin sikkerhet og pålitelighet. Hva har endret seg er at det haster. Med tiden renner ut mellom nå og valgdagen, flere aktivister, politikere og viktigst velgere ønsker fast svar på om den teknologien som mer enn 50 millioner mennesker vil bruke til å velge sin president i år vil ta sine valg på riktig måte.

Florida valget tjenestemenn har avgjort på en måte å fortelle berøringsskjerm stemmesedler i nære valget, men e stemmerett aktivister tviler på at planen vil sikre at valgene er rettferdige, ifølge Associated Press. 'Under de nye reglene, om ny opptelling er nødvendig, må valgfunksjonærer anmeldelse av en utskrift fra hver stemme maskin for å telle de såkalte undervotes eller stemmesedler der ingen kandidat ble valgt,' AP rapportert. 'Utstyret vil bli sjekket for problemer hvis nummeret ikke samsvarer med undervote total gitt av maskinen.'

De nyeste oppføringene står først.

The Post rapporterte at filserveren Lepore planlagt å bruke krasjet før testen. Som Post rapporterte: '. Serveren en backup-lagringsenhet er en av flere som brukes til å tabulere stemmer Selv om en av de filservere går ned på valgnatten, Lepore sa de avgitte stemmene på de elektroniske maskiner vil ikke gå tapt, og kontor ville bruke en backup-server. Lepore mistanke feilen ble forårsaket av et strømbrudd under orkanen Jeanne. Lepore sa klimaanlegg til bygningen ble stengt av etter stormen og temperaturen i datarommet nådd 90 grader. datarom er ikke ment å være varm, sier Lepore. '

De siste nyhetene washingtonpost

En Associated Press rapport som kjørte i Miami Herald dagen før omtalt flere grupper som sier de 15 Florida fylker som tilbyr elektronisk stemmegivning bør gi velgerne mulighet til papirstemmer ikke en varm valg blant forsvarere av maskinene. Gruppene inkluderte ACLU, People for American Way og Southern Christian Leadership Conference, de samme gruppene som 'vellykket saksøkt staten for å få omgjort et valg regel som sier at berøringsskjermen stemmesedler ikke trenger å bli inkludert i en manuell opptelling,' AP rapportert.

Hvor Får Jeg Kjøpt Canada Goose Jakke I Oslo 2014

Hvor Får Jeg Kjøpt Canada Goose Jakke I Oslo 2014

mellomtiden, to side notater på spillerne: Lepore begrep som valget veileder er opp i januar etter at hun mistet sin gjenvalg bud på 31. Hennes viktigste krav til berømmelse er hennes angivelig forvirrende design for de beryktede 'sommerfugl stemmesedler' som setter pulser august flagrende i Floridas 2000 valget. Og Wexler har akseptert mer enn $ 155 000 fra private lobbyister i form av private turer siden januar 2000, Boca Raton News rapportert. Det er mest av alle kongressmedlem, ifølge en fersk undersøkelse utført av American Public Media Market program og Medill School of Journalism ved Northwestern University i Evanston, Illinois.

Om den eneste sikkerhet om berøringsskjerm stemmegivning maskiner i Florida dette valget sesongen er at det er ikke sikkert, Tampa Tribune rapporterte i dag. Tribune reporter Garrett Therolf ikke tilby noen breaking news i stykket, men gjorde produsere en klar oppsummering av nylige hendelser som bestemmer elektronisk stemmegivning landskapet i Sunshine State. Også var merke intervjuer med Richard Perez, generelle råd til Florida utenriksminister Glenda Hood, og Howard Simon, leder av Florida kapittel American Civil Liberties Union. Perez sa at hvis en opptelling var nødvendig, det ville stole på revisjons data produsert av maskinene, selv om det ikke er avtalt standard for hvordan man skal gjennomføre en manuell opptelling med maskinene. Simon svarte: «Vi ser på en rekke virkelig elendig valg for tre uker før et valg.'

Den sørlige New Jersey fylkes planer om å kjøpe maskiner fra Sequoia Stemmegivning Systems, som også serverer nabo New Jersey fylker. 'Maskinene er noe som de elektroniske enheter Wawa kunder bruker for å bestille en sandwich eller en kopp suppe,' Journal rapportert. 'Velgerne vil berøre en dataskjerm for å avgi stemme, men som ikke vil generere noen form for papir kvittering for å bekrefte stemme.' Wawa? er en nærbutikk oppkalt etter en lokal indiansk stamme ord for Canada Goose. Spør noen i Sør Jersey. egentlig.

The Philadelphia Inquirer profilerte Nelson Pavlosky og Luke Smith, begge 20, de studentene som i forrige måned forsvarte seg mot en e stemmegivning søksmål fra Diebold valgsystemene. Juniorene på Swarthmore College på Main Line utenfor Philadelphia var mannskapet som postet de interne Diebold notater som avslørte koding feil i sine AccuVote TS berøringsskjerm stemmemaskiner. Dataene, selvfølgelig, hadde blitt stjålet av en ukjent hacker og avvikles på en rekke nettsteder, inkludert en drives av Pavlosky og Smith.