Hver onsdag kveld, hodet ned til kjøpesenteret i nærheten Citibank kong Kullen å sjekke ut noen søte nye og restaurerte biler og møte med andre bilentusiaster.

Hvor Får Man Kjøpt Canada Goose Jakke I Norge

Ta en tur bare en mil nord for LIE fra avkjørsel 60 til Hawkins Avenue, hvor du kan oppdage antikke og klassiske biler. Det er gratis å vise din Hvor Får Man Kjøpt Canada Goose Jakke I Norge egen bil, så gjerne hoppe på moroa.

September Classic Bilutstillinger

Ta en titt på bilene gjennom flere tiår med disse rides fra 50-, 60-, og 70-tallet, blant annet muskelbiler, hot rods, eksotiske biler, veteranbiler, og import. Det vil være noe for alle, og det vil også være mat, forfriskninger og underholdning.

Hver onsdag i september

Car viser er en perfekt mulighet til å hoppe inn i høst kjølige netter ute, møte likesinnede bilentusiaster, og ta turer over Long Island for å nyte løvverk og ta del i bil viser konkurranser. I september, mange bil show og gjestedøgn er gratis for publikum, og noen er også gratis å delta og vise din tur, men vær sikker på at turen passer i parameterne for arrangementet, spesielt hvis bare enkelte år eller stiler har lov til å konkurrere eller bli vist. Dette showet er gratis for publikum, og bare koster $ 5 per person for å registrere din tur i showet.

299 Hawkins Ave., Ronkonkoma, NY 11799

onsdag kveld Car Cruise i Ronkonkoma (Free)