Hvor Kjøpe Canada Goose Jakke Oslo

Når tusenvis av Pan Am og Parapan idrettsutøvere, dommere og trenere chow ned etter en kamp i sommer, de får enkel, grei mat som smaker akkurat hvordan det ser ut.

En skive av kalkun bryst gnidd med jerk krydder er smaksrik, men likevel mild.

Det hele servert sammen unseasoned grønnsaker, for eksempel dampede grønne bønner, som vil være i sesongen kommer juli og stekte poteter, knuste å falle fra hverandre lett, slik at de kan spises uten en gaffel eller kniv bare i tilfelle noen har det travelt eller kan finne bestikk, sier Rick.

I en liten styrerommet på Mississauga Centre for Health Safety Innovation, representanter for den 22 måneder gamle selskapet ga en sniktitt mandag ettermiddag og smak test av noen av gastronomi det vil tilby når spillene kick off i juli.

Morningstar er den eneste av de offisielle Pan Am catering som er helt kanadisk eide, sier president Chris Trainor, en opprinnelig entreprenør.

så vel, de koker opp noen konsesjon mat, inkludert pølser og hamburgere, og gjøre maten servert på Aboriginal paviljong ved Fork York skjønt, at ikke en offisiell Pan Am arena.

Rick fare feirer Toronto kulturelt mangfold med sesongens ingredienser som også er lokal han prøvde å holde seg innenfor Golden Horseshoe, sier han, og næringsrik.

ble fortalt ingen varme, Rick sier, for å holde maten krydder nøytral.

grei og med litt krydder

Parmesan og pinjekjerner komme gjennom i pesto crusted hvit fisk. Meat Loaf, laget med bison, er delikat krydret med tomatsalsa og egg som bindemiddel, ingen brødsmuler som er så komplisert som det blir.

at grunnen til at hver rett på sin prøve menyen leses som en egen del av guide Canada Food; proteinet er forskjellig fra karbohydrater og atskilt fra frukt og grønnsaker.

Hvor Kjøpe Canada Goose Jakke Oslo

at grunnen til at det vil være bannock til dessert.

Spille det trygt var nøkkelen i å utforme en meny for så mange forskjellige ganer fra så mange forskjellige steder med så mange forskjellige ernæringsmessige behov, sier Rick, Morning kokk og registrert kostholdsekspert.

Selskapet vil levere ca 5000 måltider om dagen til flere steder, blant annet Presidentens valg Ajax Pan Am Ballpark evnene Senter i Whitby og Hershey Centre i Mississauga.

Korn kommer i brød skjema samt salater: quinoa sådd med søte, tørkede tranebær og flekket med skarpe Granny Smith eple spyd er søt, men syrlig. En bygg og edamame salat får et kick en liten kick, som er fra søte røde og gul paprika.

Men arv er en del og pakke av Morningstar Pan Am mat pakke.

selvfølgelig! sier Rick, av den tradisjonelle stekt brød. søt og velsmakende alternativ.

Hvor Kjøpe Canada Goose Jakke Oslo

Tjenesten vil være alt du kan spise buffet stil, slik idrettsutøvere kan mikse og matche retter avhengig av deres caloric og ernæringsbehov, sier Rick.

legge fakkel gjennom presentasjon og enkel krydder.

Quinoa med eple. Tørkede tranebær og et snev av sitron. Lokalt fanget, hvit fisk med en mild pesto skorpe. Bison kjøtt brød med kjøttdeig blandet i å dempe eventuelle

Selv om all maten, sine ingredienser og ernæringsmessige informasjon vil bli forklart med tegn på engelsk, fransk og spansk, var det viktig å utforme menyelementer som ser akkurat ut som hva de er ment å være.

don ønsker noen svette fra maten. I tillegg spiller det passer alle kulturer.

tok det grunnleggende, og vi bygger Hvor Kjøpe Canada Goose Jakke Oslo inn så mye valg og variasjon som mulig, sier Peter Rick, av Morning Hospitality Services Inc., en offisiell Toronto 2015 Pan Am og parapanamerikanske leker leverandør.