Samme tenkning gikk inn å invitere 10 kanadiske design studioer å forvandle signaturen Hudson Bay punkt teppe i au Courant strøk.

'Det er mer enn en trend, det er matet av virkeligheten.'

'Det er en stor anerkjennelse, du kan ikke få bedre trykk,' Hbc mote direktør, Suzanne Timmins, sier følgende om celeb faktor. 'De trenger ikke å bære klær. Det er ingen som ber dem om å, vi ikke betaler dem.

Reiss mener forståelse for autentisitet er kommet for å bli.

'Det er å utnytte på hva er egentlig frie medier og det er ikke bare å bruke friidrett eller seremonier for å oppdatere meldingen, men gjør det på en smart, subtil måte.'

'De ser fantastisk, totalt '70s throwback', skriver McHale av hånden strikke arv genser og tri farge Tuque i en oppfølging e-post. 'Jeg vil definitivt fortsatt være iført klærne lenge etter OL er over.'

Takket være en Hbc gifting suite, har kjendiser blitt dekket i patriotiske klær under lekene. Skuespiller Rachel Bilson så kult i en Hudson Bay teppe coat reimagined av Toronto etikett Smythe, hennes kanadiske kjæreste, Hayden Christensen, sported en rød idrett parka.

Det også gjør ikke vondt at mange unge forbrukere i dag value 'ektheten' en forestilling knyttet til omdømme og estetiske av mange laget i Canada merkevarer.

Oppfatningen av Brand Canada er absolutt åpen for å være personalisering. Når Hbc designer Tu Ly dukket opp på CTV

OL Morning denne uken, sammen han en bøffel sjekk Henley skjorte med en rosa blazer.

'Vi elsker å sette Canada [på våre klær] men navnet vårt er også fremtredende på alt vi gjør,' sier Budman.

I Hudson Bay selskapets nesten 340 år lange historie, oddsen er merket har aldri blitt referert til som 'gangsta'. Men ordet som i dag har mindre tilknytning til kriminalitet enn med kaldt var hvordan skuespilleren Mark Salling, bedre kjent Kjøpe Canada Goose Jakke I Usa Aldersgrense som Puck på den populære serien Glee, beskrev sitt utseende på en siste natt i Vancouver. I en annen Tweet, takket han Hbc og postet et bilde av seg selv med McHale i sine nye tråder, stående mot byens imponerende bakteppe.

Hogshead advarer at Canada merkede klær har en vei å gå før å være på nivå med I Love New York kampanje eller de ikoniske Harvard sweat at folk kjøper selv når de ikke delta.

Toronto baserte Canada Goose var å selge sine nå ikoniske jakker til de internasjonale jet set år før de ble omfavnet av hipstere her.

'Det er en så åpenbar element,' Dan Caten sier på telefon. 'Hvis noen kule kan idretten en hockey jersey og at det ser kult, så det er mote.'

'Det er ikke mange mennesker som misliker Canada, det er et land som folk beundrer hele verden', sier Dani Reiss, president og administrerende direktør i Canada Goose, som produserer sine klær i Canada, og gir også materiale gratis til lokalsamfunn i nord.

Nå, med OL på hjemmebane, er det en gylden mulighet til å pakke og fremme Brand Canada globalt.

I Dsquared2 sak, gir Canada en jevn strøm av inspirasjon, samt å skille de to designere fra sine high fashion jevnaldrende. For høsten, går sine menn linjen haute hockey.

Kjøpe Canada Goose Jakke I Usa Aldersgrense

På Roots butikk på Robson Street, Lorne Michaels, Cuba Gooding Jr. og Seth Meyers var blant de dristige facers slippe i plukke opp Canada tema gear. 'Canada er på moten akkurat nå,' sier Roots co grunnlegger Michael Budman fra Vancouver, og bemerker at butikken satt en ny rekord for én dag salgsinntekter. 'Dette har vært stor merkevarebygging trening.'

OL gir global markedsføring op for Canada og Hbc

For ham er oppfatningen av Brand Canada ikke nyheter. Roots har kjempet for en utandørs sensibilitet siden 1973 og dens historie av lokalproduserte lærvarer tiltrekker en bølge av kunder i Asia. Andre flagg vakler inkluderer Dean og Dan Caten, de utflyttede tvillingene som viste sin Dsquared2 høst / vinter kolleksjon i Milano i går.