Ser det over en bleary eyed helgen vil avsløre at det er overraskende mørkt. Og dum. Og ofte forveksling, både mørk og dum samtidig. Historien om 18-tallet soldat Ross Poldark ideen om en feiende flott drømmeren som heter Ross blir ikke mindre morsom etter åtte episoder og han kom hjem til et flokete kjærlighetsliv og et ubrukelig forfedrenes tinn mine føles lik Downton Abbey.

Jeg begynte å se Orange Is The New Black å være forberedt. Jeg mener, jeg har sett nok justismord filmer å vite hvem som helst kan havne i fengsel. Tre serier i, jeg har plukket min fengsel kjæreste (Poussey, spilt av Samira Wiley), og lærte to viktige erfaringer: bind gjøre tålelig stand i flip flops og munnbind, og du må aldri fornærme maten.

Seks timer er lang tid å tilbringe i en intergalaktisk universet så å bevare mitt humør på noen punkter jeg gjorde sone ut og se på Instagram i stedet. En stor del av filmen ble kjent allikevel. 'Nei, jeg er din far' scene (spoiler alert) gjøres bedre i Eastenders fordi ingen leverer en linje som Kat Slater, ikke engang Darth Vader. Jeg sympatiserte med skurk Grand Moff Tarkin godbitene var ineffektive dweebs som ble strenger det ut.

Det er også kjønnsdiskriminerende. Det er færre kvinner enn hos Jeremy Corbyn skygge kabinett og prinsesse Leia er ingen Katniss 'Hunger Games feminist' Everdeen.

stor grad, jeg ønsket å se The Affair fordi jeg ganske fancy å ha en med Dominic West. Han er gift og jeg er fristilt, så det jeg virkelig trengte å vite var hvordan å gjøre ham ha en affære med meg. Jeg håpet dramaet ville tilby retning. Jeg hadde også hørt at det var varierende, en psykologisk thriller, en emosjonell thriller og veldig sexy.

Historier som fortsatt massivt henhold fortalt på skjermen de av svarte kvinner, Hispanic kvinner over 60 år, psykisk syke er i forkant. Det er også full av jeg skulle ønske jeg hadde sagt at linjene: Det Nye Testamentet er blitt kalt 'fan fiction'.

Hoved 'skurk' i serien en Kristus fryktet, abortionist drap, slår metoder hodet Pennsatucky ut være et offer stand til både å frelse og vennskap med en butch lesbisk. Piper, som du kanskje feil for den prinsipiell heltinne i begynnelsen, avslører seg å være et moralsk vakuum, i stand til en full på, virvlende vortex av onde trekk.

Julen handler om å tolerere de menneskene du skal elske. I denne ånden jeg ga opp seks timer av mitt liv for en plikt binge på de tre første Star Wars-filmene, til taushet venner og familie som hevder at de har mine beste interesser på hjertet når de krever at jeg ser minst en så jeg kan bli med dem på kino tur for å se han Solo og hans brigade snart å bli utgitt nye eventyr.

Star Wars gir Kvinner Canada Goose Palliser Coat Berry Norge Online ut en evangelisk strek i vanligvis fornuftige mennesker de er allerede kø utenfor kinoer for å være den første til å se den kraft oppvåkning neste torsdag og organisering maratonvisninger. Du må ansette Jedi Mind Tricks å gjøre det gjennom dem alle. Dette er en spøk at jeg nå får, etter år med utgir seg for å være kjent med begreper som R2D2 det var enklere enn å håndtere de vantro ansikter.

Bingeing opprett drama og de subtile signaler som veve gjennom hele serien. Men mens du gjør det du blir hermetisk og kan finne det vanskelig å sove. Også innså jeg hadde et forhold sannsynligvis er ikke like gøy som det ser ut med mindre du tenker det for Dominic, og i så fall C A L L M E.

BBC1 hit omstart av syttitallet programmet selv basert på romanforfatter Winston Graham serie forhånds industriell Cornish bodice rippers er en av disse viser at du føler at du allerede har sett, selv om du ikke har øynet et sekund. Ja, det viser seg at det er ikke bare utvidet opptakene av en skjorteløs Aidan Turner gjør gårdsarbeid og cradling labrador valper.

Se alle 12 episodene rygg mot rygg var seg selv som å være fanget i en ut av kontroll parets krangel. Søt og endearing ett minutt og så plutselig squirmingly ubehagelig Hvordan klarte det hele eskalere så raskt? Hvem er i riktig her? Hvem vet, det er bare en virvlende døs av vanskelige sosiale interaksjoner, ekkel slåss, rasende shagging og glimter av håp, satt opp mot yodelling tema musikk.

Et sted rundt tre timers mark jeg innså at jeg var gripende min kones hånd så hardt at knokene var hvite. Mine heller for gleeful kolleger hadde fortalt meg at, som en nygift, skal jeg ta opp med Catastrophe Rob Delaney og Sharon Horgan er gjennomtrengende ærlig Channel 4 komedie om et par som bestemmer seg for å gifte seg til tross for knapt kjenne hverandre på grunn av en uønsket graviditet å se ' hva du har å se frem til '.

OITNB viser hvor jævli fengsel kan være. Vicious vakter! Kloakk dusjer! Tampon McMuffins! Men Litchfield Penitentiary er også den mest menneskelige stedet jeg noensinne har sett på skjermen. Det er alle nyanser av grått.

Kvinner Canada Goose Palliser Coat Berry Norge Online

Jeg var takknemlig minst for fjerde film (2015 største hit) prøver å gjøre noe annerledes, men det hele så litt polert og Gossip Girl for min smak. Jeg savnet knirkete animatronics og alle har søppel hår.

Det store trekkplasteret er åpenbart Jeff Goldblum spille en karakter med slik dedikasjon til trange bukser og sassy asides at han er i utgangspunktet Rizzo fra Grease.

Når jeg gjorde det forbi Richard Attenborough er uforklarlig globetrotting aksent, ble jeg følelsesmessig investert i Laura Dern være en total badass og estetisk investert i bare chested Goldblum.

Episode IV (den første) er en langsom brenner. Den naive gull roboten gjør det føles som en datert barnas drama, og det er et nytt språk å lære. Beundrer Luke Skywalker trange bukser er en ting, men hva er en Ewok, og hvordan uttaler du Chewbacca?

Det er alle tre: Jeg overstadig sett de tre første episodene uten å stoppe på en svært hungover søndag. Hver er omtrent en time lang og innlegget mitt internett oppmerksomhet span er skjør, selv når de opererer på full kapasitet, og enda mindre når kvalm og skalv, men stram manuset, stilige bilder av Long Island og dual fortelling som påkaller subjektivitet minne vedvarende meg. Det, eller Dominic West med sin kit av.

Takk og lov showet er å le høyt morsomt eller hele greia ville være uutholdelig. Det kan også være veldig rørende på en ukonvensjonell og sweary slags måte. 'Kan du for en andre akseptere at jeg liker deg og ønsker å være med deg, du fing idiot' skal skrives på jubileum kort. 'Selv om jeg ønsket å drepe deg, ville jeg ikke drepe deg' kan også være en bestselger.

Hennes nedgradering fra anker karakter er den beste endringen du være vitne til. Det forteller at vi starter med seg en hvit, middelklassen blonde som betrakteren skal føle er uheldig å bli fengslet som en inngangsport til fengsel livet.

jeg måtte spre de to neste filmene i løpet av et par weeknights og de umiddelbart uskarpt inn en mammut, turboladet versjon av den første, bortsett fra med ekstra Vince Vaughn (bleurgh). Avgang av Goldblum nødvendig å åpne en flaske vin.

Ved den fjerde timen jeg var begynt å føle litt klam: bakrus var å vinne. Jeg fylles, så en annen episode, og gikk til sengs for å gruble på mine livsvalg. Neste morgen jeg måtte gå på jobb, ubeleilig. På kvelden jeg har valgt ut av en film med mine housemates å se ytterligere to episoder. Ved torsdag jeg var ferdig med serien.

Det har grimness (sjokk dødsfall, rural fattigdom, Ross 'odd tidlig forkjærlighet for prostituerte), men også en rystende ludicrousness (tidlig, min kone måtte høflig be jeg stoppe mine stønn og øye ruller i det hele tatt full throated, drama skolen AC TING ) som forsvinner som dramaet buldrer på, da hopper økning og en kommentar på en ikke fantasiverden like grusom som Westeros framgår.

Binge ser det instils takknemlighet for din frihet også. Jeg kan bruke et antrekk som ikke er en oransje kjeledress! Se vennene mine ikke bare på lørdager! Gå til butikken! Og da jeg hadde det uunngåelige åpenbaring: Jeg sitter i sofaen alene i en blå onesie, spise vanlig toast slik at jeg ikke trenger å slå av TV og forlate huset. Frihet er bortkastet på gratis.

Det var ikke mitt valg å se Jurassic Park franchise. Det hadde blitt en merkelig poenget med stolthet at jeg ikke hadde sett det, men begrudgingly jeg avgjort ned for å fylle min popkulturen kunnskapsgapet (etter å ha blitt fortalt 'Du må være drunkest under den tredje').

så ubehagelig som det er å se på, jeg er hekta. Series 2 ender på en saftig cliffhanger seks timer å lage. Jeg kan ikke vente å se hva som skjer videre.

De største filmer og TV-programmer fra 2015 må du overstadig

Min kynisme ebbet når Solo og Leia endelig snogged. Men det kunne ha bare vært lettelse på noe interessant endelig skjer. Neste gang noen foreslår en binge se av sci fi jeg galant tilby å ta oppvasken i stedet.

Lining opp disse fire filmer ved siden av hverandre bare tjener til å markere at den første er den beste. Og Jeff Goldblum er en stein kald rev.