Helt siden fjorårets fatale Duck båt ulykke på Delaware-elven, har byen gått frem og tilbake på fremtiden til 'Ride the Ducks' i Philadelphia. For en stund var det snakk om å flytte båtene til elven Schuylkill der, formodentlig, vil de møte opp med ordfører Rizzo gjess, lå noen egg, tute mye og sinne naust Rowers. En rute ble foreslått deretter skutt ned (ikke av jegere) borgere som protesterte på at den staselige Schuylkill var feil sted for en haug med quacking turister.

Den fraksjonen ønsker ikke å se noen involvering fra Wildlife Service, hvis metoden for nedbemanning er å addle gås egg og gass noen av de hekkende gjess. Vi her på Mason Labs har en bedre ide.

Så du skjønner, jeg har klart å slå to fluer i ett stonefiguratively snakker. Hvis du ønsker i første etasje i denne utrolige plan, kan du sende kontanter i alle kirkesamfunn til meg, stell av Patch. Jeg lover å ikke gås deg.

Hva andre byer gjør for å bli kvitt de pesky waddlers? Downing, PA, prøvde å bruke oppblåsbare krokodiller i deres lake. Det fungerte ikke, selv om Handling News var der med kamera og et tema sang med tittelen 'The Crocodile InvasionWhat du trenger å vite.' Andre byer har prøvd fyrverkeri, sprøyting maisolje på gåseegg, rap musikk, en romantisk middag og hunden lokkeduer, til ingen nytte. Oh, og mindre innbydende vegetasjon som ble plantet av Straw Lake for å avskrekke gjessene? Ikke fungerer, folk! De fete akterdekk produsenter er kommet for å bli, og tøff snakker ex Philadelphia ordfører Frank Rizzo kanskje i noen små måte har bidratt til deres voksende befolkning. På 1970-tallet, Ordfører Rizzo sette av penger til å mate gåsa gjengen langs Schuylkill River. Han likte ikke kloke gutta, men elsket Menn Canada Goose Freestyle Vest Navy Norge Online kloke gjess. Gjess er så intelligent at noen av dem har til og med skrevet bestselgere og servert på bystyre!

Til tross for at den Ride the Ducks president, Chris Herschend, sa at hans selskap hadde operert mer enn 40.000 turer i Philadelphia uten hendelsen før dødsulykken, jeg vet ikke hvorfor noen ville ri de dumme amfibiske innretninger. Jeg kan bare se meg selv nå, prøver å overbevise en kjær å sitte ender.

går, etter nesten kjørte inn i en Canada Goose mens feil det for en Smart Car, jeg satt i bilen på Haines Drive, venter på mitt hjerte å bremse ned. Det gås ikke har en lignende reaksjon. Det så vacantly på bilen min da trillet mot en strøm av dens brødre loitering og honking nær sement Teddybjørn skulptur.

Selv om jeg ikke har sett dem i det siste, jeg vet at på et tidspunkt var det border collies patruljerer Straw Lake. En lokal innbygger fortalte meg at de Grense Kullminen venstre Mo'town å jobbe med Charlie Sheen, gjete ham bort fra fare og / eller prostituerte. Det ser ikke ut til å fungere, Lassie.

Men vent! Det er mer! La oss slå vår overflod av gjess i en del av Ride the Ducks opplevelse! Som vi glir langs Haines Drive, vil turistene har alle typer nære møter med gjess. Barn vil ha en sjanse til å kjøre fra bilen til tot mye. De som gjør det tilbake med rene sko vil få en premie (en hazmat dress). En annen morsom aktivitet ville være pute stuffing. Turistene vil bli motorer til et hekkeområde, hvor de ville samle så mange fjær som de ønsket å lage en souvenir av deres fantastiske tur til Moorestown.

Somethings er en fugl i Moorestown

Jeg har flere tanker om disse to fugl problemer. Moorestown trenger mer inntekter. Ratables er ned, bedrifter er ikke thronging til vår rettmessige landsby. En idé er å flytte Ride the Ducks til Straw Lake. Der kunne vi vise til turister hvordan vi kaste bort pengene våre på sjøen mudring som vi glir blant lily pads og påståtte innbydende løvverk. Passasjerene vil bli oppfordret til å løse mysteriet med den røde skating flagg som flyr året rundt, selv i august. Etter en spennende omvei gjennom vannet filtrering anlegget, vil turen fortsette til rådhuset / Library parkeringsplassen for å undre seg hvordan en slik en velstående by ikke kan synes å gå videre på et nytt kompleks. Bibliotekarene vil gjerne posere for bilder når det er fastslått at det ikke er noen utestående bøter.

Menn Canada Goose Freestyle Vest Navy Norge Online

'Kom igjen, vennen! La oss ta en rask kort tur gjennom de smale gatene i Philly der alle vil bli gawking på oss og mumler nedsettende uttrykk under deres pusten. Etter at vi blir lei av det, vi vil gli inn i Delaware-elven, smatting DAB i midten av en skipsleia fylt med slepebåter, lektere og døde kropper. det vil være nok av redningsvester til å spille med om bord, siden mannskapet ikke vil demonstrere fysisk hvordan å sette dem på. i stedet vil de gjøre en herlig mime presentasjon, ved hjelp av grafiske håndsignaler plukket opp fra gamle Swabbies. Hvis de forskjellige skippere er ikke opptatt å ha mobiltelefon samtaler eller tekstmeldinger, kan vi gjøre det tilbake til land i ett stykke. kanskje to. '

Branta Canadensis maxima er det latinske navnet for samfunnsfiende nummer 1, Canada Goose; at vaggende ekskrementer fabrikk som tjener ingen annen hensikt enn å besmirch våre parker og ball felt. I Pennsylvania, er det en full tid befolkning på mer enn 230.000 gås innbyggere produserer ca 11 500 pounds av avføring hver dag. Ta en spasertur på Memorial Field eller den idylliske Straw Lake området og prøve å gjøre det tilbake til bilen uten en opphopning av gås akterdekk på bunnen av skoene dine.

Jeg har ofte hørt måker omtales som flyr rotter. De er åtseletere som tjener ingen hensikt, bortsett fra å snappe våre smørbrød på stranden eller uforklarlig, streifer ShopRite parkeringsplassen på jakt etter en god del på deli telleren.