Kyle Lowry scoret 28 poeng, men tapte på et skudd på buzzer som Toronto Raptors tapt spill 7 av deres playoff serie 104 103 mot Brooklyn Nets på søndag, og endte sin sesong.

De Raptors slepte 81 73 går inn i den fjerde, men en Toronto-teamet som har vært så sterk ned strekningen hele sesongen, trakk innen fem på en kurv av Lowry med 07:20 for å spille.

Toronto daglig leder Masai Ujiri fyrte av et skudd tilbake, slippe sin berømte F bombe om Brooklyn når adressering Maple Leaf Square publikum før spillet 1.

De Raptors gjorde sin første playoff opptreden i seks år, til tross for en sesong som startet med lave forventninger. Den bemerkelsesverdige snuoperasjon startet i desember da Raptors handles Rudy Gay til Sacramento, og Menn Canada Goose Manitoba Jakke Grafitt I Oslo de fortsatte med å vinne Atlantic Division og tjene No. 3 frø i øst.

Vince Carter ledet Raptors forbi New York Knicks og inn i andre runde av sluttspillet i 2001, hvor de tapte Philadelphia 4 3.

Lowry kjørte til bøyle for en kurv til å kutte underskuddet til et punkt, men Shaun Livingston laget to straffekast å sette Brooklyn back up av tre med 13 sekunder på å spille. Ross svarte med en kurv, og Raptors gjenvunnet besittelse, men Lowry ble blokkert i siste summer.

Menn Canada Goose Manitoba Jakke Grafitt I Oslo

De Raptors tillot Nets til å skyte 67 prosent i andre, og Brooklyn gikk opp med 10 på lang pullup genser fra Shaun Livingston med 29 sekunder igjen. Nets førte 61 53 ved pause.

DeMar DeRozan lagt 18 poeng for Raptors, som ble gunning for første andre runde playoff opptreden i seriens 19 år lange historie. Patrick Patterson ferdig med 16 poeng, mens Terrence Ross hadde 11. Deron Williams hadde 13 poeng, Kevin Garnett hadde 12, og Paul Pierce 10.

The Nets, på den annen side, bygget sin roster med en NBA-tittel i tankene, anskaffe Pierce og Garnett i off season. Den gjenskapt roster koster dem mer enn US $ 180 millioner i lønn og skatt.

Ujiri adressert fansen nok en gang. Denne gangen han bare ville si: vet hva jeg føler. Leiweke, president i Maple Leaf Sports and Entertainment, også talte til dem.

Toronto, desperat etter å beholde sin sesong går, spilte som om det ble føler presset for mye av ettermiddagen, etterfølgende med så mye som 12 poeng i tredje kvartal foran et Air Canada Centre folkemengden som var sulten for en playoff-serien seier .

Det var en dristig serien siden før det første spillet selv tipset, som begynner når Nets satt sine forretter på slutten av den ordinære sesongen for å slippe til sjette i øst for å møte de Raptors som de så på som lettere bytte enn Chicago .

Raptors eliminert fra NBA Playoffs

The Air Canada Centre og dets 20,457 fans lignet en massiv Maple Leaf fans i endepartiene hadde på seg røde The North skjorter til fansen, mens fans i midtre deler hadde på seg hvit. Drake, tidligere Raptor Charles Oakley som var en del av det 2001 playoff lag og Toronto Maple Leafs kaptein Dion Phaneuf og hans kone Elisha Cuthbert satt court.

Fans messet gå Raptors! som nedslått spillerne forlot banen.

søndag ettermiddag, rundt 10.000 fans pakket den solfylte Maple Leaf Square og sølt inn veier som fører inn i den for å se kampen på storskjerm utenfor ACC.

Raptors trener Dwane Casey ble tvunget til å ta t-banen til spillet. Han ble sittende fast i trafikken på grunn av veisperringer for Toronto Marathon, og gjorde en U-sving og ledet for T-banen. Bilder av Casey kledd i en svart Canada Goose bomber jakke med svart Raptors T skjorte dukket opp på Twitter kort tid etter.

Amir Johnson hadde en playoff høy 20 poeng pluss 10 brett før begroing ut av spillet med 7:53 å spille.

med fansen på sine føtter for de siste par minutter igjen, Raptors holdt sin fot på pedalen og trakk i løpet av to punkter med 25 sekunder igjen, etter to straffekast hver fra Patterson og Lowry. Williams gikk til linjen drenering ett for Brooklyn, og det var en trepunkts spill med 22 sekunder igjen.

andre natten hele laget, de setter deg i garderoben før kampen, slik at vi kan forstå hva vi spiller for, Leiweke fortalte fansen. i dag spiller vi for deg. Gud velsigne deg. Lykke til i spillet 7 (at) Raptors! NorthernUprising RTZ. fan på torget holdt et skilt hvor det sto: kommer 4 U LeBron. tapte sine tre første skuddene, men så roet ned og en drivende Vasquez genser med to minutter igjen i første kvartal ga Raptors en seks poengs ledelse. De gikk inn i den andre opp 28 26.

Toronto trukket til innen seks poeng på en drivende layup av Lowry med 6:10 igjen i tredje, men kunne ikke bygge noe momentum, og Nets var opp tilbake ved 12 mindre enn tre minutter senere. Nets tok en åtte poengs ledelse på den fjerde.